NYFØDTFOTOGRAFERING

Velkommen til meg og mitt hjemmekoselige studio på idylliske Bærums Verk.
En av mine spesialfelt, og den sjangeren jeg fotograferer aller mest er Nyfødtfotografering, og fotografering av de minste barna (babyfotografering og barnefotografeing opp til 2-3 år). Derfor kan du være trygg å at dere som nybakte foreldre kommer til en fotograf som har gjort dette mange ganger før, og som har erfaring med de minste barna og deres behov. Hos meg foregår fotograferingen på de minstes premisser – rett og slett fordi det er sånn det må være.

NYFØDT- OG GRAVIDFOTOGRAFERING

Nyfødtfotografering (0-2 uker) [ca 1-3 timer i studio] | 1590 kr
★ Tillegg for større søsken | 300,- kr
 Når eldre søsken er med på fotograferingen forsøker jeg alltid å få laget noen portetter av storesøsken og. 

 

Gravidfotografering  i studio eller ute [På Bærums verk] | 1290 kr
Du velger selv om du ønsker studiofotografering eller utefotografering. Bare si i fra hva du ønsker ved bestilling av fotografering. 

 

Hva inngår i fotograferingen:

★ Sorterting, redigering og klargjøring av de beste bildene etter foto.
★ Bruk av studioets rekvisitter under fotograferingen (luer, hårbånd, bleieskjulere, tyllskjørt, kurver, tepper, bøtter mm.).
★ En bestillingstime i etterkant av fotograferingen
★ Online visningsgalleri i forkant av bestillingstimen med de beste bildene ferdig redigert.

 

★ Her finner du side med oversikt over produkter man kan bestille etter fotograferingen (også digitale bilder). Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen.

 

HOW IT WORKS

★ Du fyller ut kontaktskjema og forteller litt om hva dere ønsker dere.

★ Jeg ringer dere og så tar vi en koselig prat på telefon – så mye hyggeligere og praktisk enn å maile frem og tilbake.

★ Vi booker inn en dag og tid som passer for fotografering, og vi er klare.

★ Etter fotograferingen bruker jeg litt tid på å velge ut og redigere de beste bildene – dette er den mest tidkrevende delen av jobben min, men jeg jobber så raskt jeg kan.

★ Når bildene er klare får dere et online visningsgalleri, og blir invitert til å booke bestillingstime dersom dere vil bestille print, eller bare har lyst på hjelp til bestillingen. Jeg KAN bilder, og jeg vet hva som passer til hva – jeg er her for å hjelpe dere.

★ Når bestillingen er lagt inn, sendes evt. printbestilling til produksjon, og evt. digitalbestilling klargjøres til levering.

★ Når alt er klart til levering får dere en hyggelig mail om at nå kan bestillingen hentes, eller at nedlastingsgalleriet for digitalbestillingen er klar.

Hørtes ikke det greit ut.

BESTILLE NYFØDTFOTOGRAFERING

Da håper jeg at jeg har fått svart på noe av det du lurte på – resten tar vi over telefon. Så, fyll inn kontaktskjema, og fortell hva du ønsker deg, så ringer jeg deg så snart jeg får mulighet. Des mer du kan fortelle om hva du tenker rundt din nyfødtfotografering, des bedre.

Har du farger du liker bedre enn andre, lyse bilder eller mørke bilder – eller begge. Er det noe du IKKE liker og er det noe du ELSKER. Fortell meg!

Jeg bruker normalt ikke veldig mye rekvisitter i bildene mine, og holder meg stort sett til små strikkeplagg, litt hårbånd til jenter, tyllskjørt
og tepper som heller fremherver den lille, i stede for å ta over hele bildet – det ER jo babyen som er hovedpersonen her – ikke rekvisitten.
Jeg pleier å og å forsøke å få tatt noen kurvbilder, og sover baby godt, hender det at jeg får til noen fler slike rekvisitter.

KONTORTIDER

Man-tors 10.00 – 15.00 | Fre 10-12
E-post er alltid åpen, og telefon besvares dersom jeg ikke er i fotografering. Legg igjen beskjed på svareren, så ringer jeg deg opp igjen dersom jeg ikke få tatt telefonen med en gang du ringer.

 

Ta kontakt for bestilling av fotografering.

STUDIO

Studio ligger sentralt plassert på koselige Bærums Verk.
Det er parkering rett utenfor, eller man kan ta buss, dersom man vil reise kollektivt (busstopp «verksgata»).

 

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!

ADRESSE

Lommedalsveien 189 A
1353 Bærums Verk

Tlf: 920 54 619

www.fatmonkey.no

NB! Studio har kun åpent etter avtale.
Ta kontakt for bestilling av tid for fotografering.

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!