NYFØDTFOTOGRAFERING

Jeg vet hvor inderlig fort tiden går, og hvor fort vi foreldre glemmer alle de små detaljene en bitteliten baby har. Jeg har ikke slike bilder av min egen jente, og skulle betalt mye for å kunne ha et nyfødtbilde av henne på veggen…men det går jo ikke. Derfor er jeg så glad for at jeg kan forevige akkurat disse øyeblikkene for dere.

 

Det er noe eget med de aller aller første portrettene. Den nyfødte babyen har helt særegne trekk, som forsvinner med tiden, og som man så lett glemmer. Det er også under nyfødtfotograferingen at man får de nydelige sovebildene med en helt egen ro over seg.

 

Det ser kanskje enkelt ut, men det kan jeg love deg at det ikke er. Jeg har års erfaring med å håndtere nyfødte under fotografering, og har gått kurser hos de beste i verden på dette feltet for å lære å gjøre nyfødtfotografering, slik at det hele tiden er trygt og godt for den lille babyen, og for å få til de bildene du ser her på siden min. Hos meg foregår fotograferingen på babys premisser – fordi baby bestemmer – sånn er det bare.

 

Du finner priser, info og bildeprøver når du ruller nedover siden. 

UTVALGTE BILDER
PRAKTISK INFORMASJON
Når må vi bestille nyfødtfotografering?

Når du vet at du er gravid, og du har fått termindato – DA bestiller du nyfødtfotografering. 

 

Siden nyfødtfoto tar mye tid, har jeg kun et begrenset antall nyfødtfotograferinger pr.uke, så for å være sikker på å få plass, er det lurt å bestille tidlig. Da legges du inn i kalenderen min med termindato, og så er det bare å vente på at lille skal melde sin ankomst. Endelig fotodag og tid setter vi etter jeg har fått melding om at baby er født.

Fra booking til ferdige bilder?

Den er ganske enkel. 

 1. Dere titter litt rundt på bildene mine, og liker det dere ser
 2. Dere fyller ut kontaktskjema og sender til meg
 3. Når jeg mottar kontakskjema her hos meg, ringer jeg dere, og så snakker vi litt på telefon om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Hva ønsker dere å sitte igjen med etterpå? Og så legges dere inn i kalenderen min med termindato.
 4. Jeg fotograferer baby
 5. Alle bilder sorteres og de beste bildene redigeres og lastes opp i ditt online visningsgalleri. Herfra kan dere velge deres favoritter til Grunnpakken, eller hvilke bilder dere vil bruke til takkekort, album og print.
 6. Alle fotograferinger inkluderer en bestillingstime, så om dere ønsker dere det, kommer dere til studio, og så går vi igjennom bildene sammen og finner ut hva som passer til hva. (Dette får jeg SÅ gode tilbakemeldinger på fra kunder – JEG kan bilder og produktene mine, og HJELPER dere med å finne hva som passer til det dere ønsker dere.
 7. Når bestillingen er klar får dere beskjed om dette på e-post.

Enkelt og praktisk, ikke sant!

Kan vi bestille print og takkekort hos deg?

Absolutt! Jeg har de fineste fotoproduktene du kan tenke deg, og jeg blir veldig glad om dere bestiller print igjennom meg. Da vet jeg at dere har fått den aller beste kvaliteten, som skal vare lenge.

 

I alle fotograferingen mine følger det med bestillingstime, der jeg kan hjelpe dere med bestilling av printprodukter. Jeg har og prøver på alt i studio, slik at dere kan se ordentlig på produktene før dere bestiller. Det er valgfritt om dere ønsker å benytte dere av bestillingstimen, men den er inkludert i prisen.

Trenger vi å ha med noe?

I utgangspunktet trenger dere ikke ha med noe til baby, for jeg har masse fine rekvisitter, bleieskjulere, små strikkeluer, mm. til utlån i studio. Om dere har noe som dere ønsker å ha med på bildene så tar dere selvsagt med dette.

 

Ta med matpakke, for det kan være at dere blir en stund hos meg, og påfyll er alltid fint. jeg har kaffe og te i studio.

 

Er studio tilrettelagt for babyfotografering?

Det er det så absolutt. Under nyfødtfotografering har vi det varmt og godt sånn at det er komfortabelt for baby. Det finnes også vannkoker og stellebord her – Praktisk til morsmelkerstatning og bleieskift.

De MAGISKE 10 første dagene?

Jeg fotograferer helst baby innen de 10 første dagene etter fødsel. Etter 14 dager begynner refleksene til baby å bli bedre, de er mer våkne, og det er ikke så lett lenger å få til de fine poseringene du ser jeg normalt prøver å lage under nyfødtfotografering. Derfor er det også viktig å si i fra så snart baby er født, slik at jeg kan finne nærmeste ledige fotodag.

 

Har du booket fotografering i god tid, holder jeg av tid til dere i tiden rundt termin. Jeg kan dessverre ikke garantere at det er ledig tid dersom du ikke har booket fotografering i god tid.

Kan vi ta noen familiebilder av oss foreldre og baby?

Det kan dere. Det syns jeg er veldig koselige bilder å lage – for jeg vet at de kommer til å bli så verdifulle i fremtiden – så det gjør jeg gjerne. Bare si i fra når dere bestiller fotografering, så legger jeg inn at dere ønsker dette.

Kan vi ha med storesøsken på noen bilder?

Det kan dere. Når storesøsken er med på nyfødtfotografering må det være med to voksne, slik at søsken kan dra ut å gjøre noe annet mens jeg fotograferer baby. Jeg  fotograferer da søskenbildene og evt. familiebilder først, slik at det er greit å dra når disse er laget. mange kjører storesøsken i barnehagen når vi er ferdig. Veldig praktisk.

Når på dagen er det best å fotografere nyfødte?

Jeg fotograferer i all hovedsak nyfødte på dagtid i ukedagene. Nyfødte blir ofte mer våkne des lenger ut på ettermiddagen man kommer, og det er jo ikke gunstig når man ønsker sovebilder. Jeg har etterhvert kommet til en formel som fungerer omtrent hver gang, så vi følger denne.

Hvor lang tid tar nyfødtfotografering?

Det varierer litt fra baby til baby, og om man skal ha med søsken eller ikke, men jeg pleier å si at man må regne med et sted mellom 2-3 timer. Det er ofte ikke selve fotograferingen som tar tid, men mating, bleieskift og byssing for at baby skal finne den gode dype søvnen.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

PRIS NYFØDTFOTOGRAFERING

Nyfødtfotografering 1600,-* / 2100,-

 • Ca. 1-3t fotografering i studio
 • Stort utvalg av rekvisitter til utlån
 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert i fotograferingen og bestilles i etterkant

Nyfødtfotografering m/ søsken/familie 1900,-* / 2400,-

 • Ca. 1-3t fotografering i studio
 • Stort utvalg av rekvisitter til utlån
 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert i fotograferingen og bestilles i etterkant

 

★ Når eldre søsken er med på fotograferingen forsøker jeg alltid å få laget noen portetter av storesøsken og. 

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Etterbestille bilder

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder    5000,-   
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 300,- pr.stk

Print: priser fra:

Print fra 800,-
Album fra 4500,-

Alle priser er inkl. mva. 

Jeg har et bredt utvalg av printprodukter, og hos meg kan du bestille takkekort, album, bilder for vegg og gavebiler. Jeg har garantert noe du syns er kult – og mine produkter er ment for å vare ut livet. Og, jeg hjelper dere med utvalg og for å finne hva som passer best for deres behov. Du finner litt mer info om produktene du kan etterbestille HER