BRYLLUPS BOOKING

Jeg elsker bryllup! Det er noe med stemningen i lufta på en sånn dag, som er helt fantastisk. Og jeg liker å treffe nye mennesker. Jeg er rett og slett glad i folk. Det er også en av grunnene til at jeg ble fotograf. Jeg får treffe så mange fantastiske mennesker igjennom jobben min, og det er jeg så uendelig takknemlig for!

 

Nå som dere har kommet helt hit – til kontaktskjema, regner jeg med at dere har tittet litt rundt på siden min, og kanskje besøkt instagrammen og facebooksiden min også, og at dere liker bildene dere ser. For, det er DETTE jeg gjør, og det er omtrent slike bilder jeg leverer. Det vil naturlig nok variere litt fra opptak til opptak, men sånn jevnt over er det den stilen dere ser på bildene her og på mine  sosiale medier som er «meg».

 

Som du kanskje har lest allerede, er mitt høyeste ønske at disse bildene vi nå skal lage sammen, skal glede i generasjoner. For, bilder er evige (såfremt man printer dem da, og tar vare på dem), og vil stå der som en bauta i tiden og minne alle på denne fantastiske reisen dere nå skal legge ut på.

Jeg syns mail er hyggelig, men telefon er enda koseligere! Så, om dere lurer på noe kan dere også slå på tråden til tlf:920 54 619, så skal jeg svare så godt jeg kan. Det hender ofte at jeg ikke får tatt telefonen med det samme den ringer, for jeg er stadig ute og fotograferer eller i studio og jobber, men da legger du bare igjen en liten beskjed på svareren, eller sender meg en sms, så ringer jeg deg opp igjen så snart jeg får mulighet.

 

Kontaktskjema under her er også et fint sted å starte. Da kan dere skrive ned det dere måtte ønske, og fortell meg gjerne så mye som mulig, så ser jeg fort om jeg er fotografen for dere.

 

Jeg gleder meg til å høre hva dere kan fortelle meg! Dette kan bli starten på et fantastisk vakkert eventyr dere!

KONTORTIDER

Man-tors 10.00 – 15.00 | Fre 10-12
E-post er alltid åpen, og telefon besvares dersom jeg ikke er i fotografering. Legg igjen beskjed på svareren, så ringer jeg deg opp igjen dersom jeg ikke få tatt telefonen med en gang du ringer.

 

STUDIO

Studio ligger sentralt plassert på koselige Bærums Verk.
Det er parkering rett utenfor, eller man kan ta buss, dersom man vil reise kollektivt (busstopp «verksgata»).

 

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!

ADRESSE

Lommedalsveien 189 A
1353 Bærums Verk

Tlf: 920 54 619

www.fatmonkey.no

NB! Studio har kun åpent etter avtale.
Ta kontakt for bestilling av tid for fotografering.

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!

SEND EN FORESPØRSEL

 

Klare for å høre om jeg er ledig på deres dag?
Det gjør dere superenkelt ved å fylle ut skjema under her, og svusj lander det strax i inboxen min. Jeg tar kontakt med dere så snart jeg får mulighet. Dersom jeg har ledig på deres dag slår jeg nok på tråden, så tar vi en kort prat på telefon – alltid mye koseligere enn å maile frem og tilbake.

 

Smil fra Ann Sissel