KLASSISKE & MODERNE KONFIRMANTBILDER

Er du konfirmant og ønsker deg fine konfirmasjonsbilder? Supert! Jeg lager konfirmasjonsbilder du kommer til å elske både nå, og i fremtiden.

Hos meg får konfirmanten være litt «modell for en dag» om de vil. Jeg hadde en konformantmamma som kom til meg for runde to med konfirmantfotografering, med et stort smil fortalte meg at de hadde med «hverdagsklær» i tillegg til bunaden – «jeg vet jo at du liker det så godt», sa hun. Og, det har hun helt rett i. Jeg liker selvsagt å lage de klassiske konfirmantbildene med pentøy eller bunad, men jeg liker også å lage portretter av deg som er hakket hvassere enn bunadsbildene ofte blir. Da får vi det beste fra to verdner, og ingenting er vel bedre enn det!

«Han steike, unnskyld uttrykke….Tøffeste konfirmasjons bilde æ har sett».
kommentar på et bilde en av mine konfirmanter la ut på sin facebookside.

 

Og, denne kommentaren beskriver så godt det jeg forsøker å få frem. At vi kan lage fantastiske bilder som dere vil glede dere over i alle årene som kommer – og, mamma og pappa pleier og å like disse bildene godt. Jeg elsker å lage disse konfirmantbildene, og jeg får alltid tilbakemelding fra konfirmantene om at det var veldig morro – for det er det fotografering skal være!

Jeg fotograferer konfirmanter stort sett ute, men dersom du ønsker studiobilder, så gjør vi heller det i stede. Helt opp til dere.

 

Du finner priser, info og bildeprøver når du ruller nedover siden. 

UTVALGTE BILDER
PRAKTISK INFORMASJON
Hvordan er prosessen?

Den er ganske enkel. 

 1. Dere titter litt rundt på bildene mine, og liker det dere ser
 2. Dere fyller ut kontaktskjema og sender til meg
 3. Når jeg mottar kontakskjema her hos meg, ringer jeg dere, og så snakker vi litt på telefon om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Hva ønsker dere å sitte igjen med etterpå? Og vi finner en dag som passer og booker inn fotograferingen.
 4. Jeg fotograferer konfirmanten
 5. Alle bilder sorteres og de beste bildene redigeres og lastes opp i ditt online visningsgalleri. Herfra kan dere velge deres favoritter til Grunnpakken, eller hvilke bilder dere vil bruke til takkekort, album og print.
 6. Alle fotograferinger inkluderer en bestillingstime, så om dere ønsker dere det, kommer dere til studio, og så går vi igjennom bildene sammen og finner ut hva som passer til hva. (Dette får jeg SÅ gode tilbakemeldinger på fra kunder – JEG kan bilder og produktene mine, og HJELPER dere med å finne hva som passer til det dere ønsker dere.
 7. Når bestillingen er klar får dere beskjed om dette på e-post.

Enkelt og praktisk, ikke sant!

Kan vi bestille print og takkekort hos deg?

Absolutt! Jeg har de fineste fotoproduktene du kan tenke deg, og jeg blir veldig glad om dere bestiller print igjennom meg. Da vet jeg at dere har fått den aller beste kvaliteten, som skal vare lenge.

 

I alle fotograferingen mine følger det med bestillingstime, der jeg kan hjelpe dere med bestilling av printprodukter. Jeg har og prøver på alt i studio, slik at dere kan se ordentlig på produktene før dere bestiller. Det er valgfritt om dere ønsker å benytte dere av bestillingstimen, men den er inkludert i prisen.

Hva skal jeg ha på meg?

Jeg anbefaler at dere har med to skift (gjerne flere, så ser vi hva som passer). Da kan vi lage de tradisjonelle konfirmantbildene i pentøyet/bunad og vi kan lage litt mer avslappede portretter av konfirmanten i et mer hverdagslig antrekk. Hva antrekk nr.2 skal være bestemmer du helt selv – jeg pleier å si at det er fint om det representerer personen slik han eller hun er til vanlig. Så, liker man å gå i kjoler og høye heler, så velger man det, og er det jeans og sneakers som er mest konfortabelt velger man det.

Utefotografering eller studiofotografering?

Det er litt opp til dere hva dere ønsker. Jeg fotograferer stort sett de aller fleste konfirmantene mine ute, men om dere ønsker studiobilder i stede så sier dere bare i fra om det. Jeg har et koselig lite studio ved Yogaen på Bærums Verk – og der jeg også de hærligste locations rett utenfor døren.

Hva om det regner?

Det er null stress å flytte fotograferingen til en dag det er mer fotovennlig vær dersom det skulle regne akkurat den dagen vi har avtalt. Når det er sagt, så kan man fotografere ute i omtrent all slags vær – man må bare finne et sted med ly for været. Og, både fotograf og utstyr tåler litt regn, men bøtter det ned, kan det jo være en idè å utsette litt. Eller ta studiobilder i stede. Det går og an. Helt opp til dere.

Kan jeg ha med kjæledyr på bildene?

Det kan du! Jeg er selv veldig glad i dyr, og har hatt med både hunder og hester på konfirmantfotografering tidligere. En gang hadde en jente med seg hamsteren sin på fotograferingen sin også – så kjeledyr er veldig velkommen hos meg.

Fotograferer du etter skoletid?

Det gjør jeg. Jeg vet hvor vanskelig det er å få fri fra skolen, og fotograferer ofte konfirmanter i ukedagene etter skolen.

Kan vi ha familiefotografering samtidig?

Det kan dere. Bare si i fra på forhånd, for da må jeg sette av ekstra tid til dere. Siden det tar litt mer tid å lage familiebilder samtidig er det et lite tillegg på 500,- pr. fotografering for dette, men da sitter vi jo og igjen med mange flere bilder å velge fra.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

PRIS KONFIRMASJONSFOTOGRAFERING

KONFIRMANT portrett 1600,- * / 2100,-

 • Ca. 1-1,5t fotografering inne eller ute (to antrekk)
 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Knfirmant m/fam/søsken 1900,- * / 2400,-

 • Ca. 1-1,5t fotografering inne eller ute (to antrekk)
 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Etterbestille bilder

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder    5000,-   
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 300,- pr.stk

Print: priser fra:

Print fra 800,-
Album fra 4500,-

Alle priser er inkl. mva. 

Jeg har et bredt utvalg av printprodukter, og hos meg kan du bestille takkekort, album, bilder for vegg og gavebiler. Jeg har garantert noe du syns er kult – og mine produkter er ment for å vare ut livet. Og, jeg hjelper dere med utvalg og for å finne hva som passer best for deres behov. Du finner litt mer info om produktene du kan etterbestille HER