HUNDEFOTOGRAFERING

Velkommen til meg og mitt hjemmekoselige studio på idylliske Bærums Verk.
Det er stort sett hunder som kommer til fotografering hos meg, men jeg har også bred erfaring med andre dyrearter, slik at de aller fleste kjæledyr – stor eller liten – er velkommen til meg. Hunder, katter og mindre kjæledyr går fint å fotograferer i studio, men de litt større dyrene må fotograferes der de bor.

Dersom ditt dyr er for stort til å komme til meg, reiser jeg gjerne til der dere er.

Tre av det jeg hører oftes når kundene lurer på Hundefotografering hos meg er: Hunden min er umulig å ta bilder av! Hva koster det? og hvor mange bilder får vi? Jeg skal under her forsøke å besvare disse så godt jeg kan, og så håper jeg at vi sees til Hundefotografering.

 

★ HVA KOSTER DET OG HVOR MANGE BILDER FÅR VI? ★

Hva en fotografering vil koste til slutt, kommer helt an på hva slags produkter dere ønsker å bestille i etterkant. De fleste velger en av digitalpakkene og print – det beste av begge verdner – men hva du velger er helt opp til deg. Du bestemmer selvsagt også hvor mange bilder du ønsker å bestille. Jeg lager ofte mange fine bilder under fotograferingen, og målet er å vise ca.10-20 bilder, men det har en tendens til å bli fler, så det er alltid nok bilder å velge fra.

 

HUNDEFOTOGRAFERING | KJÆLEDYRSFOTOGRAFERING

Hundefotografering studio eller ute | 1290 kr
Hundefotografering studio og ute | 1890 kr

 

 

HVA INNGÅR I FOTOGRAFERINGEN:

★ Bruk av studioets rekvisitter under fotograferingen kurver, bøtter mm.)
★ Fotografering i studio el. utenfor studio på Bærums Verk – eller begge deler
★ En bestillingstime i etterkant av fotograferingen
★ Online visningsgalleri i forkant av bestillingstimen med de beste bildene ferdig redigert.

 

Dersom dere ønsker utefotografering, f.eks. hjemme hos dere selv, i en park dere er glad i, i bestemors hage el.lign ta kontakt for pris.  Jeg reiser gjerne dit dere er.

Hundefotografering foregår fortrinnsvis på dagtid tirs-tors.
Helgetillegg | 500 kr

 

★ Her finner du side med oversikt over produkter man kan bestille etter fotograferingen (også digitale bilder). Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen.

HOW IT WORKS

★ Du fyller ut kontaktskjema og forteller litt om hva dere ønsker dere.

★ Jeg ringer dere og så tar vi en koselig prat på telefon – så mye hyggeligere og praktisk enn å maile frem og tilbake.

★ Vi booker inn en dag og tid som passer for fotografering, og vi er klare.

★ Etter fotograferingen bruker jeg litt tid på å velge ut og redigere de beste bildene – dette er den mest tidkrevende delen av jobben min, men jeg jobber så raskt jeg kan.

★ Når bildene er klare får dere et online visningsgalleri, og blir invitert til å booke bestillingstime dersom dere vil bestille print, eller bare har lyst på hjelp til bestillingen. Jeg KAN bilder, og jeg vet hva som passer til hva – jeg er her for å hjelpe dere.

★ Når bestillingen er lagt inn, sendes evt. printbestilling til produksjon, og evt. digitalbestilling klargjøres til levering.

★ Når alt er klart til levering får dere en hyggelig mail om at nå kan bestillingen hentes, eller at nedlastingsgalleriet for digitalbestillingen er klar.

Hørtes ikke det greit ut.

BESTILLE HUNDEFOTOGRAFERING

Da håper jeg at jeg har fått svart på noe av det du lurte på – resten tar vi over telefon. Så, fyll inn kontaktskjema, og fortell hva du ønsker deg, så ringer jeg deg så snart jeg får mulighet. Des mer du kan fortelle om hva du tenker rundt din Hundefotografering, des bedre. Har du farger du liker bedre enn andre, lyse bilder eller mørke bilder – eller begge. Er det noe du IKKE liker og er det noe du ELSKER. Fortell meg! Jeg bruker normalt ikke veldig mye rekvisitter i bildene mine, det er jo hunden som skal være i fokus. Til de litt mindre rasene hender det vi bruker litt kurver, eller andre smårekvisita, men det er som sagt hunden som er viktig her – ikke rekvisittene.

KONTORTIDER

Man-tors 10.00 – 15.00 | Fre 10-12
E-post er alltid åpen, og telefon besvares dersom jeg ikke er i fotografering. Legg igjen beskjed på svareren, så ringer jeg deg opp igjen dersom jeg ikke få tatt telefonen med en gang du ringer.

 

Ta kontakt for bestilling av fotografering.

STUDIO

Studio ligger sentralt plassert på koselige Bærums Verk.
Det er parkering rett utenfor, eller man kan ta buss, dersom man vil reise kollektivt (busstopp «verksgata»).

 

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!

ADRESSE

Lommedalsveien 189 A
1353 Bærums Verk

Tlf: 920 54 619

www.fatmonkey.no

NB! Studio har kun åpent etter avtale.
Ta kontakt for bestilling av tid for fotografering.

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!