VELKOMMEN!

I hjertet av Bærum, på Bærums Verk finner du mitt koselige lille fotostudio.
Her fotograferer jeg både inne i studio, og utenfor i naturen. Jeg er portrett- og bryllupsfotograf, og jobber mest med nyfødtfotografering,
konfirmanter og bryllupsfotografering.
Jeg er også veldig glad i å lage fine portretter av barn, voksne og dyr.

HVA KAN JEG GJØRE FOR DEG

BLOGG
BESTILL FOTOGRAFERING

ALLE TJENESTER

FOTOGRAFERINGER

VELKOMMEN TIL FOTOGRAFEN PÅ VERKET!

Hei! Jeg heter Ann Sissel, og det er jeg som er fotografen. jeg foreviger alle livets faser, og har spesialisert meg på portett- og bryllupsfotografering. Jeg jobber veldig mye med Nyfødtfotografering, konfirmanter og bryllupsfotografering, men jeg liker variasjon i jobben min, så pleier å si at det i hovedsak er portettfotograf jeg er, så om det er en nyfødt liten baby, en 1-åring eller en firbent liten bestevenn som skal fotograferes, så er jeg helt klart klar for oppgaven.

 

Her kan du lese litt mer om hva jeg kan gjøre for deg – nemlig lage de fineste bildene, du og din familie kommer til å glede dere over i generasjoner.

 

Jeg elsker utefoto, og tar dere gjerne med ut i naturen og lager bildene der, like godt som i mitt koselige lille studio på Bærums verk.

[qode_slider1 posts_per_page=»1″ sort=»latest» title_tag=»h1″ image_size=»full» display_categories=»no» display_excerpt=»no» display_share=»no» display_button=»no» date_format=»published» offset=»»]

VERDT Å SE

NYHETER

Klikk deg inn for å se siste nytt i bloggen. Her finner du nye bilder, tips og triks, og andre nyheter det er verdt å få med seg.

HER FINNER DU MEG

Du finner frem til meg ved å kjøre til Bærums Verk, og så er jeg i det koselige røde huset ved veien, rett der du svinger ned til verket og parkeringen ved elven. Det er stort sett parkering rett utenfor studio, så der kan man ha bilen når man er på fotografering.