PORTRETTFOTOGRAFERING

Dette er fotograferingen for deg som er  Gründer, eller deg som bare trenger noen fine, profesjonelle portretter av deg selv. Jeg fotograferer både i studio, rett utenfor studio, og der du er. Det kommer helt an på hva slags bilder du trenger.

 

Gode bilder selger. Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er altså helt sant. Når man skal presentere seg som profesjonell, så gjør det en stor forskjell å ha ordentlige bilder for å kunne underbygge dette. Og, det at du har investert i deg selv og dine bilder, gir også signaler ut til dine kunder at du og er verdt å investere i.

 

Fortell meg så mye du kan om din bedrift, det du jobber med, og hva slags bilder du trenger. Og, husk at et bilde ikke bare er et bilde. Et bilde er en presentasjon av deg – hvordan vil du presenteres?

Prisene på denne siden tar utgangspunkt i at du ønsker deg digitale bilder. Dersom du også ønsker å bestille print, så har jeg et eksklusivt utvalg av fantastiske printprodukter å tilby. Bare si i fra når du bestiller fotografering, så kan jeg sende deg en oversikt. 

 

Jeg fotograferer også for små og store bedrifter. Jeg har fotografert for Interflora, Bedriftsterapeutene, Klækken Hotell, flere bøker for Gyldendal, mm. Ta kontakt for pris på bedriftsfotografering

UTVALGTE BILDER
PRAKTISK INFORMASJON
Hvordan er prosessen?

Den er ganske enkel. 

 1. Dere titter litt rundt på bildene mine, og liker det dere ser
 2. Dere fyller ut kontaktskjema og sender til meg
 3. Når jeg mottar kontakskjema her hos meg, ringer jeg dere, og så snakker vi litt på telefon om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Hva ønsker dere å sitte igjen med etterpå? Og vi finner en dag som passer og booker inn fotograferingen.
 4. Jeg hjelper deg med veiledning i forhold til antrekk o.l.
 5. Jeg fotograferer for deg – sånn som vi har planlagt.
 6. Alle bilder sorteres og de beste bildene redigeres og lastes opp i ditt online visningsgalleri. Herfra kan dere velge dine favoritter som du bestiller hos meg.
 7.  Når bestillingen er fullført lastes bildene opp i et galleri, der du igjen kan laste dem ned til din datamaskin.

Enkelt og praktisk, ikke sant!

Jeg ønsker å ha fotografering både i studio og utebilder - gjør du det?

Si i fra om dette når du bestiller fotograferingen. Dersom været tillater det, og vi ellers kan tilrettelegge for det, så går det helt fint å disponere tiden slik at vi rekker begge deler. Det forutsetter selvsagt at utebildene kan fotograferes utenfor studioet mitt på Bærums verk. (jeg har masse fine steder rett utenfor døren som ikke nødvendigvis er stedsbundet til verket, så det finner vi ut av under konsultasjons-samtalen på telefon.

Hva skal jeg ha på meg?

Det kommer helt an på hva du gjør – hva jobben din er. Og selvsagt hva slags bilder du ønsker deg. Dette vinner vi ut av sammen når vi snakker på telefon.

Vi er en større bedrift, som ønsker bilder av alle våre ansatte - gjør du det?

Det kan jeg gjerne gjøre. Send meg en breaf på hva dere ønsker dere, og hvor mange som skal fotograferes og hvor, så kan jeg komme med et tilbud. Pris varierer alltid ut fra oppdragets størrelse, lengde og hvor mye materiale som skal produseres og hva det skal brukes til.

Hva om det regner og vi skal ha utefotografering?

Det er null stress å flytte fotograferingen til en dag det er mer fotovennlig vær dersom det skulle regne akkurat den dagen vi har avtalt. Når det er sagt, så kan man fotografere ute i omtrent all slags vær – man må bare finne et sted med ly for været. Og, både fotograf og utstyr tåler litt regn, men bøtter det ned, kan det jo være en idè å utsette litt. Eller ta studiobilder i stede. Det går helt fint. Helt opp til deg.

Hvis vi skal ha utefotografering - hvor gjør vi det?

Jeg har et fantastisk «naturstudio» rett utenfor døren min her på Verket, så vi møtes i studio og så går vi rett og slett bare ut. Eller jeg kan reise dit du er. Det er opp til deg.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

PRIS Portrettfotografering

Pakkene gjelder for fotografering av en person. Dersom du ønsker bedriftsfotografering, matfotografering eller produktfotografering, så gjelder litt andre priser, og siden hvert oppdrag er ulikt, beregnes pris også ut i fra oppdragets størrelse, hvor mange bilder som skal lages, og hva de skal brukes til.

 

Jeg reiser gjerne til der du er. Tillegg for reise er 15,- pr. km + evt. bom og parkeringsomkostninger. Dersom jeg må fly og overnatte, avtaler vi dette for hvert enkelt tilfelle.

Alle priser er inkl. mva. 

Profilfoto 2000,- * / 2500,-

For deg som ønsker deg et fint profilbilde, og ikke trenger så lang fotografering.

 • Ca. 30 min fotografering i studio (et antrekk).
 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
 • 1 digitalt bilde i farger og sort/hvitt er inkludert i prisen.
 • Ekstra digitale bilder 500,- pr. stk.

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

GRUNDERPAKKEN 6600,- * / 7600,-

Digitale bilder inkludert i prisen | 

 • Fotografering ca 1t – ute eller inne (to anrekk)
 • 5 valgfrie digitale bilder er inkludert i pakken (sort/hvitt kopi medfølger)
 • online visningsgalleri – her velger du dine digitale bilder
 • Ekstra digitale bilder 500,- pr. stk.

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Digitale bilder leveres i et praktisk nettgalleri med nedlasting, og er ferdig redigert og klar for bruk når du får dem.