GRAVIDFOTOGRAFERING

Graviditet er en milepæl i livet man bare må ha bilder av. En skulle ikke tro det, men ni måneder går utrolig fort når man venter på den lille babyen som vokser der inne i mammamagen.

 

Jeg tilbyr gravidfotografering både inne i studio og ute i naturen. Begge deler blir fint syns jeg, og det er i grunn opp til deg hva du ønsker deg. Mange forbinder også gravidfotografering med aktbilder der man er helt eller nesten naken. Man trenger ikke å kle av seg for å få fine gravidbilder altså – og jeg fotograferer gravide mager like fint med klær som uten.

 

 

Du finner priser, info og bildeprøver når du ruller nedover siden. 

UTVALGTE BILDER
PRAKTISK INFORMASJON
Hvordan er prosessen?

Den er ganske enkel. 

  1. Dere titter litt rundt på bildene mine, og liker det dere ser
  2. Dere fyller ut kontaktskjema og sender til meg
  3. Når jeg mottar kontakskjema her hos meg, ringer jeg dere, og så snakker vi litt på telefon om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Hva ønsker dere å sitte igjen med etterpå? Og vi finner en dag som passer og booker inn fotograferingen.
  4. Jeg fotograferer deg
  5. Alle bilder sorteres og de beste bildene redigeres og lastes opp i ditt online visningsgalleri. Herfra kan dere velge deres favoritter til Grunnpakken, eller hvilke bilder dere vil bruke til takkekort, album og print.
  6. Alle fotograferinger inkluderer en bestillingstime, så om dere ønsker dere det, kommer dere til studio, og så går vi igjennom bildene sammen og finner ut hva som passer til hva. (Dette får jeg SÅ gode tilbakemeldinger på fra kunder – JEG kan bilder og produktene mine, og HJELPER dere med å finne hva som passer til det dere ønsker dere.
  7. Når bestillingen er klar får dere beskjed om dette på e-post.

Enkelt og praktisk, ikke sant!

Kan vi bestille print og takkekort hos deg?

Absolutt! Jeg har de fineste fotoproduktene du kan tenke deg, og jeg blir veldig glad om dere bestiller print igjennom meg. Da vet jeg at dere har fått den aller beste kvaliteten, som skal vare lenge.

 

I alle fotograferingen mine følger det med bestillingstime, der jeg kan hjelpe dere med bestilling av printprodukter. Jeg har og prøver på alt i studio, slik at dere kan se ordentlig på produktene før dere bestiller. Det er valgfritt om dere ønsker å benytte dere av bestillingstimen, men den er inkludert i prisen.

Kan vi fortsatt bestille print og flere digitale bilder når vi velger GRAVID-grunnpakke?

Selvfølgelig. Og, det beste er at når dere har bestilt digitalpakke, så får dere gode rabatter på printprodutene jeg fører. Og, dere kan selvfølgelig bestille så mange digitale bilder dere vil ut over de som er inkludert i grunnpakken.

Hva skal jeg ha på meg?

Jeg anbefaler at dere har med to skift (gjerne flere, så ser vi hva som passer). Noen velger å ha med seg et pent undertøyssett med hipster/truse med matchende bh, transparante sjal og klær som fremhever magen. Se gjerne på bildene over her for idéer til hva man kan ha på seg under gravidfotograferingen. Dersom far eller storesøsken skal være med på bildene er det lurt å tenke på at fargepaletten skal matche. Man trenge rikke være helt like, men det er fint når man har tenkt igjennom farger og sammensettning i klesvalget – man skal passe sammen som en gruppe.

Utefotografering eller studiofotografering?

Det er litt opp til deg hva du ønsker. Jeg liker meg godt ute, men fotograferer like gjerne inne i studio. Titt på bildene over her og se hva du liker best.

Når bør gravidfotografering bestilles?

Den beste tiden for gravidfoto er ca uke 35-38. Det kan til tider være ganske fullt i kalenderen min, så jeg anbefaler å bestille din fotografering så tidlig i svangerskapet som mulig, sånn at du vet at jeg har tid når tiden er inne. Når du har fått termindato er det greit å bestille både gravidfoto og nyfødtfotografering om du ønsker det.

Hva om det regner og vi skal ha utefotografering?

Det er null stress å flytte fotograferingen til en dag det er mer fotovennlig vær dersom det skulle regne akkurat den dagen vi har avtalt. Når det er sagt, så kan man fotografere ute i omtrent all slags vær – man må bare finne et sted med ly for været. Og, både fotograf og utstyr tåler litt regn, men bøtter det ned, kan det jo være en idè å utsette litt. Eller ta studiobilder i stede. Det går og an. Helt opp til dere.

Hvis vi skal ha utefotografering - hvor gjør vi det?

Jeg har et fantastisk «naturstudio» rett utenfor døren min her på Verket, så vi møtes i studio og så går vi rett og slett bare ut.

Kan storesøsken og pappa være med?

Ved bestilling av GRAVID-portrett eller GRUNNPAKKE-gravid kan de det. Bare si i fra på forhånd, sånn at jeg vet det, så er det ikke noe problem.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

PRIS Gravidfotografering

Gravidfotografering 1600,- * / 2100,-

Kun fotografering – bilder bestilles i etterkant.

  • Ca. 1t fotografering inne eller ute (opp til to antrekk)
  • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
  • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Locationtillegg ved fotografering andre steder enn Rykkinn/Bærums verk 590,-

Etterbestille bilder

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder    5000,-   
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 300,- pr.stk

Print: priser fra:

Print fra 800,-
Album fra 4500,-

Alle priser er inkl. mva.