BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Først vil jeg få lov til å gratulere så masse med forlovelsen! For en fantastisk tid dere har foran dere!
Og, jeg er utrolig takknemlig for at dere vurderer meg til å lage noen av de viktigste bildene i livet.
Denne dagen er om dere og for dere, og jeg gleder meg masse til å høre ALT om den!

Alle fortjener vakre og tidløse bilder fra bryllupsdagen.  Bilder som forteller historien akkurat sånn som dere husker den.
De små detaljene dere nesten hadde glemt. Alle smilene. All latteren.

 

En bryllupsdag går veldig fort, og uten fine bilder å se tilbake på går dere glipp av mange fine øyeblikk. Jeg liker nok aller best å følge brudeparene mine minst halve dagen – på den måten får jeg fortalt historien om dagen på best mulig måte, og dere sitter igjen med utrolig mange koselige øyeblikksbilder dere kan glede dere over resten av livet.

 

Før bryllupsdagen har vi en samtale, der vi blir litt mer kjent,og jeg vil allerede nå vite mest mulig om dere, og bryllupsdagen deres.  På den måten blir jeg mer kjent med dere og hva dere ser for dere rundt fotograferingen og hvordan jeg skal oppfylle drømmene deres.

 

Se dere litt rundt på denne siden. Her finner dere mer informasjon, og bilder jeg har laget for andre brudepar. Dersom dere liker det dere ser, så er jeg helt sikker på at vi vi l være en bra match, og det er på tide å sende meg en mail for å høre om jeg er ledig på dagen deres.

 

Håper jeg hører fra dere snart!
Smil fra Ann Sissel ♥

Titt på bildene mine, og liker du det du ser er sjansene gode for at vi vil være en god match. Priser og mer info finner du om du scroller deg nedover siden. 

 

Jeg tar kun på meg et begrenset antall bryllup pr. år, så det lønner seg å ikke vente for lenge med booking.

Ofte stillte spørsmål
Når bør vi booke fotograf?

Helt enkelt – så snart dere har bryllupsdato og kirken klar. Helgene bookes raskt opp hos fotografen, og det er lurt å sikre seg favorittfotografen så tidlig som mulig.

 

Jeg åpner normalt for booking 1,5 år i forkant av bryllupsdagen. Dersom det er enda lenger til deres bryllupsdag, og dere vet at dere ønsker meg som fotograf så sender dere meg en melding, så ordner vi det.

 


Ved booking sendes signeres kundeavtale for å reservere dagen. Bookinghonorar p 25% av totalbeløpet faktureres når kundeavtalen er signert, og de resterende 75%  forfaller uken før bryllupet. Bookinghonorar beløpet refunderes ikke ved avbestilling, og er rett og slett for å holde av dagen. Ved manglende betaling av bookinghonorar/restbeløp til forfall, eller manglende signert kontrakt innen frist vil dagen automatisk fristilles.

Hvor lenge har du jobbet som fotograf?

På fulltid siden 2010. Så, det begynner å bli noen år nå. Og det er bra, for med årene kommer erfaringen, som gjør at jeg er kompetent til å faktisk kunne fotografere et bryllup.

Reiser du for bryllup, og hva koster det?

Jeg reiser jo gjerne, og selve fotograferingen koster det pakkene koster, men det vil tilkomme reisekostnader, alt etter hvor jeg skal reise. Dette finner vi ut av sammen. Ellers koster ikke fotograferingen noe ekstra. Jeg ELSKER å reise, og reiser gjerne til der dere skal ha bryllupet.

 

  • Reise innen Bærum er inkludert i pakkene.
  • Reise utenfor Bærum kr. 10,-/km
  • Kostnad til fly/tog og overnatting – dette avtaler vi ved hvert tilfelle.
Får vi kontrakt på avtalen??

JA! Med store bokstaver. Aldri book bryllupsfotograf uten kontrakt!

 

Samtidig med bookingfaktura vil dere få tilsendt en kundeavtale som fylles ut og returneres til meg. Kundeavtalen er en sikkerhet for både dere og meg, og jeg anbefaler ingen å booke bryllupsfotografering uten kundeavtale/kontrakt i en eller annen form. Jeg har hørt så mange triste historier om dette, så det er lurt å tenke på.

Vi har barn, som vi ønsker å ha med på noen av bildene - går det?

Selvsagt! jeg fotograferer barn flere dager i uken i ukedagene, så det er alltid koselig bår det er barn med på brudebildene. Vi snakker mer om hvordan vi gjør under planleggingsmøtet.

Kan vi bestille album og takkekort hos deg?

Selvsagt! Jeg leverer de fineste fotoproduktene, og alle mine brudepar får ekstra fine tilbud på print på bildene fra bryllupsdagen.

Hva slags utstyr bruker du?

Helt egentlig, er ikke dette viktig. Det som er viktig er at det utstyret man har virker som det skal, er jevnlig inne på service, og at fotografen vet akkurat hvordan det skal brukes. 

 

Når det er sagt – dette er et spørsmål jeg får innimellom (ganske ofte faktisk), så da er det jo hyggelig å svare likevel. Jeg er Canon-fotograf. Når jeg fotograferer bryllup har jeg med meg mine to 5D MarkIII. Jeg jobber ofte med begge samtidig, og man må ALLTID ALLTID ha med backupkamera når man fotograferer bryllup. Man har lissom bare den ENE SJANSEN. Jeg har bare topp-opptikken til Canon, så det er jo naturlig nok alltid den jeg har med meg. Jeg liker kvalitet i alle ledd. De objektivene jeg har med meg på bryllupsdagen valgt ut slik at jeg skal kunne dekke enhver situasjon, og at det alltid finnes en backup i kameraveska mi, dersom noe svikte underveis (har aldri skjedd – *bankibordet* – men jeg har utstyret mitt til jevnlig service og tar godt vare på det, så det henger nok sammen).

 

I tilfell vi trenger det har jeg også alltid meg meg lys. Både portable studioblitzer og mindre lyskilder. Det er ikke alltid jeg tenger å bruke disse, men de er alltid meg – så i alle tilfelle. Man kan dessuten lage veldig kule bilder man ellers ikke ville hatt mulighet til ved hjelp av riktig lyssetting.

 

Så, da er jeg avslørt…I tillegg til å fange vakker stemning og magiske øyeblikk i et bryllup, så er jeg en nerd når det kommer til kvalitet og utstyr. Jeg er også nerdete på teknikken, sånn at jeg til enhver tid alltid vet at jeg gjør mitt beste for å få bildet jeg lager så riktig som mulig allerede i kamera. Så – følsom, kvalitetsbevisst og teknisk dyktig fotograf – det er meg det. 

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

Pris for bryllupsfotografering

Hva koster bryllupsfotografering, og hva er inkludert i prisen?

Jeg investerer mye tid i mine bryllupskunder, og alle bryllupspakkene er inkludert planleggingsmøte i forkant av dagen. Dersom dere bor langt unna, kan vi ha denne på telefon eller skype.

 

I alle bryllupspakkene mine er det inkludert digitale bilder. Akkurat hvor mange bilder det blir til slutt avhenger av hvor lenge jeg er med dere på dagen. Det blir uansett nok bilder i massevis, for dere får alle de beste bildene fra dagen. Som en pekepinn har jeg aldri opplevd å ha under 4-500 bilder på en heldag, så dere trenger aldri å være redd for at det ikke skal bli nok bilder med meg bak kamera.

29000,-    Heldags [10t]
22000,-    Halvdagsfotografering [6t]
16000,-    Vielse & Portretter

 

Prisene inkluderer planleggingsmøte i forkant, fotograferingen og de beste bildene levert høyoppløselig med full bruksrett til personlig bruk.

 

Reise utenfor Bærum og evt. overnatting kommer i tillegg.

Jeg har et bredt utvalg av printprodukter, og hos meg kan du bestille takkekort, album, bilder for vegg og gavebiler. Jeg har garantert noe du syns er kult – og mine produkter er ment for å vare ut livet. Og, jeg hjelper dere med utvalg og for å finne hva som passer best for deres behov. 

 

Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring dersom ikke noe annet er avtalt på forhånd.

MINNER MELLOM TO PERMER

 

Et bryllupsalbum er en fantastisk måte å ta vare på en spesiell dag som bryllupsdagen er. Det er pent i hyllen, og det er lett å ta frem når man vil titte på bildene. Jeg kan tilby mine brudepar superfine album, som dere kommer til å glede dere over resten av livet.

 

UTVALGTE BILDER