Kjære barnehageforeldre!

Da er bildene fra barnehagefotograferingen i Turi Sletners bhg. 2017 klare for visning og bestilling. Det ble mange fine bilder i år, og vi var heldige med været i år igjen, og fikk vært ute – akkurat sånn som vi ønsker det.

Visningsgalleriet ditt vil være åpent frem til 17.11.17. Etter denne datoen lukkes galleriet automatisk, og du vil ikke lenger ha tilgang til å se på bildene.

Dersom du ikke bestiller bilder innen galleriet lukkes, må selv ta kontakt med fotografen for å få tilgang til dette igjen, og det må påventes litt behandlingstid for å få åpnet galleriet igjen (bildene må lastes på nytt, og nytt galleri må lages til deg).

 

Nytt av året er at du får rabatt, og du slipper frakt og ekspedsjon på bildene ved bestilling innen 17.11.17.  Så, det lønner seg altså ikke å vente til det er for sent. Ved bestilling etter denne dato, gjelder ord.pris som oppgitt på denne siden. 

 

Bildene produseres/klargjøres fortløpende ettersom bestillingene kommer inn, men jeg er fortsatt bare EN person, så litt produksjon/leveringstid må påventes. Dersom du bestiller innen fristen skal bildene være klare til jul. For å rekke alle julefrister og for å unngå purregebyr er det veldig viktig at faktura blir betalt til forfall. Alle fakturaer vil ha 3 dagers forfall.

BILDEPAKKER

PRINTPAKKE | 1050,-

(Ord. pris 1300,- + porto)

 • 1 stk. Gruppebilde
 • 1 stk. Hovedportrett (A4)
 • 2 stk. småportetter (2 bilder på en A4)

DIGITALPAKKE | 1200,- 

(Ord. pris 1600,- + porto)

 • Opp til 4 stk. Digitale bilder
 • 1 stk. gruppebilde (A4 print)

Du kan selvsagt bestille så mange bilder du vil, men grunnpakken inkluderer opp til 4 digtiale bilder.

KUN GRUPPEBILDE | 450,-

(Ord. pris 550,- + porto)

 • 1 stk. gruppebilde (A4 print)

Ved bestilling innen galleriet ditt utløper får du rabatt på din bestilling,
og du slipper frakt & ekspedisjonsavgift (50,-) på din bestilling. 

Det er selvsagt mulig å bestille flere bilder enn det som er i pakkene. Priser og info om det finner du i bestillingsskjema lenger ned på siden, pluss at du må regne med litt ventetid på å få lastet opp nytt galleri. 

VILKÅR

Levering:
Print sendes med post hjem til kundens oppgitte adresse, digitale bilder leveres via online nedlastingsgalleri. Bildene settes i produksjon etter at faktura er betalt, og sendes fortløpende når de er klare.

 

Priser og betaling:
Priser finner du på denne siden. Når vi har mottatt din bestilling sendes faktura til oppgitte e-postadresse. Faktura skal betales til forfall (3 dager). Ved for sen betaling vil det tilkomme purregebyr. Alle bestillinger er bindende.

 

Kostnader ved kjøp:
Prisene på varene er oppgitt inklusiv merverdiavgift. Dersom du bestiller etter at tilbudsperioden har utløpt, tilkommer Frakt og ekspeditjonsavgift 50,-.

 

Vilkår for betaling:
Siden det er du selv som velger det du bestiller, samt at bildekjøp går under lov om tilvirkningskjøp, er det ikke angrerett på våre varer. Det er heller ikke angrerett på digitale filer. Angrerett bortfaller ved kjøp av produkter i elektronisk format (tv- og bildeopptak, datamaskinprogram, word-filer, PDF-filer eller lignende).

 

Reklamasjon:
Hvis varen er delvis eller helt skadet, har tekniske feil, skal varen returneres innen 10 dager. Ved reklamasjon skal alltid fotografen kontaktes før bilder returneres. Dette må skje via telefon eller e-post. Hvis denne prosedyren ikke blir fulgt, har Fatmonkey Foto rett til å kreve full betaling for produktet.

 

Ved kjøp av digitale bilder
filer gis et begrenset Copyright eierskap i bildene med følgende betingelser:

 • De digitale bildene blir deres til personlig bruk.
 • Det er ikke tillatt å delta i konkurranser med bildene.
 • De digitale bildene kan ikke videreselges, altereres eller brukes til kommersielt bruk. Slike henvendelser skal videresendes til Fotograf Ann Sissel Holthe | fatmonkey.no.
 • Kunden er selv ansvarlig for backup av ferdigbehandlede bilder som er levert. Skulle kunden miste eller ødelegge originalbildet må kopi kjøpes på nytt til full pris.
 • Fotografen krediteres alltid slik ved publisering (sosiale medier, blogg, avis, mm): Foto: Ann Sissel Holthe/fatmonkey.no

 

Deling av gruppebilde:
De fleste vet jo dette fra før, men jeg nevner det likevel, fordi det er så viktig. HUSK! Avfotografering av gruppebildet og deling på nett er IKKE tillatt. Rett og slett fordi det kan være barn på bildet der foreldrene ikke ønsker netteksponering.

HVORDAN BESTILLE BILDER

Når du skal bestille dine bilder fyller du enkelt og greit ut bestillingsskjema som du finner litt lenger ned på siden her.

Til venstre ser du hvordan du finner bildenr, slik at jeg finner igjen de bildene du ønsker deg i systemet mitt her.

BESTILLING

BESTILLING BILDEPAKKER

PRINTPAKKEDIGITALPAKKEKUN GRUPPEBILDE

Her spesifiserer du hvilke bilder du ønsker i din bildepakke. Det gjør du ved du inn bildenr. og om bildet skal være hovedbildet, eller et av de to småbildene. Husk å spesifisere om du ønsker farge eller sort/hvitt dersom du har valgt printpakken.

Bildenr. er de siste sifrene før .jpg. Dette kommer opp når du titter på bildene enkeltvis. (se også illustrasjon lenger opp).

EKSTA BILDER
Dersom du ønsker flere bilder enn det som allerede er i grunnpakken, skriver du inn bildenr. og antall her. Dersom du ønsker print må du spesifisere om du ønsker farge eller sort/hvitt. Alle priser er pr. stk. Hovedportrett er 1 bilde, og småbilder er 2 bilder på et A4.

EKSTRA BILDEARK HOVEDPORTRETT 350,- (ord.pris 450,-)
EKSTRA BILDEARK SMÅBILDER 350,- (ord.pris 450,-)
EKSTRA DIGITALT BILDE 400,- (ord.pris 500,-. Ved bestilling av 5 bilder eller mer ut over grunnpakken er prisen pr. digitalfil. 300,- innen 12/11-18)
[Kan kun bestilles sammen med digitalpakke]

NB! Pris på ekstra bilder gjelder ved bestilling av PRINTPAKKE eller DIGITALPAKKE.
Ved bestilling etter at tilbudsperioden er utløpt, eller kun sammen med gruppebilde gjelder ord.pris 500,- pr.stk.

Fotograf Ann Sissel Holthe/fatmonkey.no forbeholder seg retten til å bruke bildene til markedsføring og evt. deltagelse i konkurranser, med mindre annet er avtalt med fotografen. Markedsføring kan være publisering på http://www.fatmonkeyfoto.no, utstilling i studio og andre arenaer, informasjonsplakater, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, andre bildedelingssider og sosiale medier og trykte medier. Jeg tar hensyn til kundene mine og legger aldri ut bilder som kan være ufordelaktig for modellen(e), og bruker aldri navn eller tagging. Markedsføring er veldig viktig for at jeg skal kunne drive videre og ha muligheten til å tilby mine tjenester. Jeg ønsker og håper at alle har forståelse for dette. Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen.

Selvsagt kan du det.Nei takk.

*Jeg har sett gjennom og sjekket at bestillingen har korrekte antall, utførelse og størrelse og kan sendes til produksjon. Jeg godtar også de vilkår som foreligger.