BARNE- OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Velkommen til meg og mitt hjemmekoselige studio på idylliske Bærums Verk.
her kan vi fotografere både ute på idylliske verket og inne i studio. Fotografering av de minste barna og små familier kan jeg gjøre inne, men må innrømme at jeg personlig liker familiebilder laget ute bedre enn studiobilder, så det gjør jeg mer enn gjerne.

Her kan du lese litt om fotografering hos meg, og litt praktisk rundt priser og annen nyttig info som er greit å ha med seg før man bestiller fotografering.

OM BARNE – OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Fotografering av barn er noe av det morsomste jeg gjør, og er hovedvekten av arbeidet mitt, både i studio og ute på location. Jeg fotograferer barn i allle aldre, og regner at barn er barn fra ca. 1 år frem til de er konfirmant. Da har de blitt ungdommer, og jeg legger opp fotograferingen litt annerledes enn ved barnefotografering. Frem til et år, regnes barna som baby/småbarn – og da legges også fotograferingen opp litt annerledes enn ved barnefotografering.

 

Jeg har lang erfaring med arbeid med barn – også utenfor foto. Jeg har jobbet masse med barn før jeg skjønte at det var fotografiet som var mitt kall, og det gjør meg trygg rundt barn – og ikke minst, jeg syns det er morsomt med barn. Jeg har også barn selv.

 

★ Frem til barnet kan stå anbefaler jeg å ha fotografering i studio eller inne. Dette er fordi studiofotografering gir trygge rammer og rolige omgivelser for barnet, slik at det skal ha det morsomt og trygt under fotograferingen. Ute – i den store verden – er det mange nye inntrykk for et lite barn, som kan virke forstyrrende på fotograferingen.

 

★ Fra barnet kan stå – enten alene, eller ved å holde seg i noe, kan vi helt fint gjør utefotografering. Jeg elsker å fotografere barn ute. For, når barna får beina under seg, gir det en helt annen frihet – både for barnet og for fotografen – å slippe å forholde seg til fire vegger. Å få fange et undrende barn der hun plukker opp et strå eller en stein og utforsker denne, er en fantastisk opplevelse, og det fører til superfine bilder. Så, jeg anbefaler faktisk utefoto til alle mine kunder men barn i riktig alder, dersom man ikke har noen spesielle grunner for å ville ha foto inne. Det er rett og slett bare mer gøy – for foreldrene, for barnet og for fotografen – og så blir det SÅ fine bilder!

 

★ Jeg tar kun i mot familiefotograferinger i forbindelse med barnefotografering (eller konfirmant).

Så koselig at du har funnet frem hit. Her vil du finne litt informasjon om barne- og familiefotografering hos Fatmonkey og fotograf Ann Sissel Holthe

Jeg elsker utefotografering, og de aller fleste familiefotograferingene mine gjør jeg faktisk ute.

Å fange øyeblikkene, å fryse tiden. Å fortelle en historie om akkurat nå. Det er det jeg gjør. I bilder.   Jeg har barn selv, så jeg vet så inderlig godt hvor fort tiden flyr. Før vi vet ordet av det er disse små som krabber rundt på alle fire, store flotte ungdommer. Så det gjelder å passe på å få laget fine bilder underveis.   Jeg fotograferer både inne i studio og ute på location. De aller aller fleste familiefotograferingene mine gjør jeg ute – rett og slett fordi det blir så fint.

 

★ HVA KOSTER DET OG HVOR MANGE BILDER FÅR VI? ★

Hva en fotografering vil koste til slutt, kommer helt an på hva slags produkter dere ønsker å bestille i etterkant. De fleste velger en av digitalpakkene og print – det beste av begge verdner – men hva du velger er helt opp til deg. Du bestemmer selvsagt også hvor mange bilder du ønsker å bestille. Jeg lager ofte mange fine bilder under fotograferingen, og målet er å vise ca.20-30 bilder, men det har en tendens til å bli fler, så det er alltid nok bilder å velge fra.

 

 Verdt å merke seg dersom du vurderer Barne- og familiefotografering:

★ Bestill time i god tid. Kalenderen fylles fort opp.

★ Ved utefotografering setter vi opp en tid som passer. Skulle det blir dårlig være på fotodagen utsetter vi til neste egnede dag med fotovennlig vær.

★ Jeg har alltid telefonkonsultasjon med mine kunder i forkant av fotograferingen.

★ Jeg er også tilgjengelig for spørsmål før foto, i tilfelle dere skulle lure på noe underveis.

★ Dere får veiledning i forhold til klær og farger under telefonkonsultasjonen, og dere får også litt informasjon om dette når dere bestiller tid for fotografering.

★ Jeg vet mange bekymrer seg for hvordan de skal være foran kamera. Og, det er ikke rart – dette er ikke noe de fleste gjør så ofte. Jeg veileder dere såklart underveis, og hjelper dere. Det er jo det som er jobben min.

BARNE – OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Barnefotografering (fra 1 år) i studio eller ute | 1590 kr
Barnefotografering m/familie i studio eller ute | 1890 kr

 

HVA INNGÅR I FOTOGRAFERINGEN:

★ Sorterting, redigering og klargjøring av de beste bildene etter foto.
★ Bruk av studioets rekvisitter under fotograferingen (luer, hårbånd, bleieskjulere, tyllskjørt, kurver, tepper, bøtter mm.).
★ En bestillingstime i etterkant av fotograferingen
★ Online visningsgalleri i forkant av bestillingstimen med de beste bildene ferdig redigert.

 

Dersom dere ønsker utefotografering, f.eks. hjemme hos dere selv, i en park dere er glad i, i bestemors hage el.lign ta kontakt for pris.  Jeg reiser gjerne dit dere er.

 

Barne- og familiefotografering foregår fortrinnsvis på dagtid tirs-tors, og enkelte utvalgte helger (spør meg hvilke helger som er reservert barne- og familiefotografering).

 

 

★ Her finner du side med oversikt over produkter man kan bestille etter fotograferingen (også digitale bilder). Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen.

HOW IT WORKS

★ Du fyller ut kontaktskjema og forteller litt om hva dere ønsker dere.

★ Jeg ringer dere og så tar vi en koselig prat på telefon – så mye hyggeligere og praktisk enn å maile frem og tilbake.

★ Vi booker inn en dag og tid som passer for fotografering, og vi er klare.

★ Etter fotograferingen bruker jeg litt tid på å velge ut og redigere de beste bildene – dette er den mest tidkrevende delen av jobben min, men jeg jobber så raskt jeg kan.

★ Når bildene er klare får dere et online visningsgalleri, og blir invitert til å booke bestillingstime dersom dere vil bestille print, eller bare har lyst på hjelp til bestillingen. Jeg KAN bilder, og jeg vet hva som passer til hva – jeg er her for å hjelpe dere.

★ Når bestillingen er lagt inn, sendes evt. printbestilling til produksjon, og evt. digitalbestilling klargjøres til levering.

★ Når alt er klart til levering får dere en hyggelig mail om at nå kan bestillingen hentes, eller at nedlastingsgalleriet for digitalbestillingen er klar.

Hørtes ikke det greit ut.

BESTILLE FOTOGRAFERING

Da håper jeg at jeg har fått svart på noe av det du lurte på – resten tar vi over telefon. Så, fyll inn kontaktskjema, og fortell hva du ønsker deg, så ringer jeg deg så snart jeg får mulighet. Des mer du kan fortelle om hva du tenker rundt din fotoragering, des bedre. Har du farger du liker bedre enn andre, lyse bilder eller mørke bilder – eller begge. Er det noe du IKKE liker og er det noe du ELSKER. Fortell meg!

Og, for all del – spør meg om du lurer på noe.

KONTORTIDER

Man-tors 10.00 – 15.00 | Fre 10-12
E-post er alltid åpen, og telefon besvares dersom jeg ikke er i fotografering. Legg igjen beskjed på svareren, så ringer jeg deg opp igjen dersom jeg ikke få tatt telefonen med en gang du ringer.

 

Ta kontakt for bestilling av fotografering.

STUDIO

Studio ligger sentralt plassert på koselige Bærums Verk.
Det er parkering rett utenfor, eller man kan ta buss, dersom man vil reise kollektivt (busstopp «verksgata»).

 

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!

ADRESSE

Lommedalsveien 189 A
1353 Bærums Verk

Tlf: 920 54 619

www.fatmonkey.no

NB! Studio har kun åpent etter avtale.
Ta kontakt for bestilling av tid for fotografering.

Dersom du kommer med bil og vil legge inn i GPSn, så finner du adressen rett under her. Velkommen!