BARNE- OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Så koselig at du har funnet frem hit. Her vil du finne litt informasjon om barne- og familiefotografering hos meg.

 

Jeg elsker utefotografering, og de aller fleste familiefotograferingene mine gjør jeg faktisk ute.

 

Å fange øyeblikkene, å fryse tiden. Å fortelle en historie om akkurat nå. Det er det jeg gjør. I bilder.  Jeg har barn selv, så jeg vet så inderlig godt hvor fort tiden flyr. Før vi vet ordet av det er disse små som krabber rundt på alle fire, store flotte ungdommer. Så det gjelder å passe på å få laget fine bilder underveis.   Jeg fotograferer både inne i studio og ute på location. De aller aller fleste familiefotograferingene mine gjør jeg ute – rett og slett fordi det blir så fint…Og fordi studio mitt ikke er så veldig stort. Men, om dere ønsker dere studiobilder går det helt fint med en familie på to voksne og to-tre barn altså.

 

Fotografering av barn er noe av det morsomste jeg gjør, og er hovedvekten av arbeidet mitt, både i studio og ute på location. Jeg fotograferer barn i allle aldre, og regner barn er barn fra ca. 1 år frem til de er konfirmant. Da har de blitt ungdommer, og jeg legger opp fotograferingen litt annerledes enn ved barnefotografering. Før et år, regnes barna som baby – og da legges også fotograferingen opp litt annerledes enn ved barnefotografering.

 

Jeg har lang erfaring med arbeid med barn – også utenfor foto. Jeg har jobbet masse med barn før jeg skjønte at det var fotografiet som var mitt kall, og det gjør meg trygg rundt barn – og ikke minst, jeg syns det er morsomt med barn. Jeg har også barn selv.

 

PÅ denne siden kan du lese litt mer om Barnefotografering og familiefotografering, og hvordan det foregår hos Fatmonkey. Skulle du lure på noe – ikke vær redd for å spørre!

 

Du finner priser, info og bildeprøver når du ruller nedover siden. 

UTVALGTE BILDER
PRAKTISK INFORMASJON
Når bør vi bestille fotografering?

Om du liker bildene mine, så vil jeg si – med en gang! Da får jeg dere inn i kalenderen, og så er det bare å glede seg til fotografering. Det er aldri for tidlig å bestille fotografering!

Hvordan er prosessen?

Den er ganske enkel. 

 1. Dere titter litt rundt på bildene mine, og liker det dere ser
 2. Dere fyller ut kontaktskjema og sender til meg
 3. Når jeg mottar kontakskjema her hos meg, ringer jeg dere, og så snakker vi litt på telefon om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Hva ønsker dere å sitte igjen med etterpå? Og vi finner en dag som passer og booker inn fotograferingen.
 4. Jeg fotograferer konfirmanten
 5. Alle bilder sorteres og de beste bildene redigeres og lastes opp i ditt online visningsgalleri. Herfra kan dere velge deres favoritter til Grunnpakken, eller hvilke bilder dere vil bruke til takkekort, album og print.
 6. Alle fotograferinger inkluderer en bestillingstime, så om dere ønsker dere det, kommer dere til studio, og så går vi igjennom bildene sammen og finner ut hva som passer til hva. (Dette får jeg SÅ gode tilbakemeldinger på fra kunder – JEG kan bilder og produktene mine, og HJELPER dere med å finne hva som passer til det dere ønsker dere.
 7. Når bestillingen er klar får dere beskjed om dette på e-post.

Enkelt og praktisk, ikke sant!

Kan vi bestille print og takkekort hos deg?

Absolutt! Jeg har de fineste fotoproduktene du kan tenke deg, og jeg blir veldig glad om dere bestiller print igjennom meg. Da vet jeg at dere har fått den aller beste kvaliteten, som skal vare lenge.

 

I alle fotograferingen mine følger det med bestillingstime, der jeg kan hjelpe dere med bestilling av printprodukter. Jeg har og prøver på alt i studio, slik at dere kan se ordentlig på produktene før dere bestiller. Det er valgfritt om dere ønsker å benytte dere av bestillingstimen, men den er inkludert i prisen.

Klær - hva skal vi ha med?

Det er egentlig opp til dere. Men, jeg pleier å si at duse farger og klær uten masse store mønster og logoer er nok best. Titt litt på bildene over og se hva jeg har fotografert babyer i tidligere. Ta gjerne med flere skift, så ser vi hva som passer best.

 

Ved utefotografering er det lurt å tenke på at det man har på seg skal passe til naturen. Stilletter og dress passer kanskje ikke så godt i skogen som f.eks. en fin strikkegenser, jeans og kule gummistøvler…sånn for å ta et eksempel. Titt på bildene jeg har laget før over her, så får du en idé om hva som fungerer. Vi snakker også om dette på telefon ved booking, og jeg hjelper dere.

Hva om den/de som skal fotograferes blir syk på fotodagen?

Det er jo ikke hyggelig for noen å måtte bli fotografert når man ikke er i form, så om dere oppdager feber på kvelden før foto eller på morgenen, så sender dere meg bare en melding, så finner jeg nærmeste ledige fotodag og flytter fotograferingen. Det pleier alltid å gå helt fint.

Kan vi ha med kjæledyr på bildene?

Det kan dere! Jeg er veldig glad i dyr selv, og har to hunder. Si i fra når dere bestiller fotograferingen, sånn at jeg er klar over at det er med et kjæledyr. Er det en hest eller ponni som skal være med på bildene, kan det jo hende det er lurere at jeg kommer til dere.

Kan vi ha fotograferingen ute?

JA! Det kan vi gjerne! Jeg har jo rett og slett et nydelig «naturstudio» så og si rett utenfor døren i studio, så det kan vi. Jeg har også noen andre favorittlocations rundt om i Bærum, så om du ser noen bilder du liker godt, spør meg gjerne så der vi om vi kan være der i stede.

 

Jeg reiser innimellom også hjem til kundene, eller til en location som betyr noe spesiellt for dem. Da betaler dere kun et lite kjøretillegg for reise til der dere er, så det går og fint.

Kan vi ha fotograferingen på ettermiddagen?

Jeg fotograferer i all hovedsak barn på dagtid. Rett og slett fordi at i løpet av en dag har et barn fått veldig mange inntrykk som det på ettermiddagen etterhvert har blitt ganske sliten av – selv barn som «ikke har gjort noe spesiellt». Og, slitene barn = ikke så gunstig når vi skal lage fine bilder. Derfor liker jeg å fotografere barn tidlig på dagen, før det har fått for mange inntrykk som skal prosseseres. Jeg pleier å si at «opplagte barn er ferskvare» – og de er mest opplagt tidlig på dagen. For de litt større barna er dette stort sett uproblematisk.

 

Dette finner vi uansett ut av når vi snakkes på telefon.

Fotograferer du kun familiebildet?

Jeg får av og til henvendelser om bare familiebildet, og det gjør jeg i utgangspunktet ikke. For, når dere først har kommet til fotografen, så er det jo en gylden mulighet til å få laget fine bilder av alle en og en også. Vanligvis lager jeg da familiebilder, søskenbilder, enkeltportretter av barna og av og til lager jeg også kjærestebilder av mamma og pappa også dersom tiden tillater det. For, når var sist mamma og pappa ble fotografert – sannsynligvis ikke siden bryllupet…eller kanskje aldri. Da er det hyggelig å ha slike bilder også – ikke bare for mamma og pappa, men særlig for barna vil disse bildene bli koselige og verdifulle minner ettersom årene går.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

PRIS BARNE- OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Barnefotografering (fra 1 år) 1600,-*/ 2100,- 

 • Ca. 1t fotografering i studio (ca. to antrekk)
 • Online visningsgalleri – her velger du dine digitale bilder
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Barnefotografering (fra 1 år)
m/søsken/familie 1900,- */ 2400,-

 • Ca. 1-1,5t fotografering i studio eller ute
 • Søskenbilder, familiebilder er inkludert i tillegg til enkeltportretter
 • Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Etterbestille bilder

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder    5000,-   
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 300,- pr.stk

 

Print: priser fra:

 

Print fra 800,-

Album fra 4500,-

Alle priser er inkl. mva. 

Jeg har et bredt utvalg av printprodukter, og hos meg kan du bestille takkekort, album, bilder for vegg og gavebiler. Jeg har garantert noe du syns er kult – og mine produkter er ment for å vare ut livet. Og, jeg hjelper dere med utvalg og for å finne hva som passer best for deres behov. Du finner litt mer info om produktene du kan etterbestille HER