BABYFOTOGRAFERING

Når babyen har kommet ut av nyfødtfasen begynner det så skje veldig mye, veldig fort. Det er en spennende utvikling og det er også fint å dokumentere den med bilder, slik at man ikke glemmer alle de små detaljene man så gjerne vil huske for alltid.

 

Babyfotografering er hos meg fra baby er fra ca 1-8 mnd. Rundt 1-4 mnd får vi søte liggebilder, der baby kan ligge litt på magen og på ryggen. Fra ca 6-8 mnd begynner de fleste å kunne sitte litt – enten alene eller med litt hjelp av en voksen eller støtte i ryggen. Så, om du ønsker liggebilder er du velkommen når baby er 1-4 mnd, og ønsker du de søte sittebildene er det lurt å vente til baby er 6-8 mnd.

 

Det er uansett lurt å bestille fotograferingen i god tid. Skulle det være at baby ikke sitter helt ennå når det nærmer seg fotografering, så sier du bare i fra så gjør jeg hva jeg kan for å finne en dag litt senere og flytter fotograferingen. Det som er viktig er at dere allerede ligger i kalenderen, sånn at jeg har holdt av tid til dere.

 

Jeg har mange fine rekvisitter i studio, som jeg ofte bruker under babyfotografering. Dersom du har noen du har lyst til å ha med i bildene ta det gjerne med, men ellers er studio veldig tilrettelagt for de aller minste.

 

Du finner priser, info og bildeprøver når du ruller nedover siden. 

UTVALGTE BILDER
PRAKTISK INFORMASJON
Når bør vi bestille babyfotografering?

Mange av mine kunder bestiller dette allerede på nyfødtfotograferingen for å være sikker på at de har en plass i kalenderen, så jeg pleier jo å si så snart du vet at du har lyst på babybilder, så bør du booke fotografering. Da finner vi en dag i kalenderen, og så er det bare å glede seg!

Hvordan er prosessen?

Den er ganske enkel. 

 1. Dere titter litt rundt på bildene mine, og liker det dere ser
 2. Dere fyller ut kontaktskjema og sender til meg
 3. Når jeg mottar kontakskjema her hos meg, ringer jeg dere, og så snakker vi litt på telefon om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Hva ønsker dere å sitte igjen med etterpå? Og vi finner en dag som passer og booker inn fotograferingen.
 4. Jeg fotograferer
 5. Alle bilder sorteres og de beste bildene redigeres og lastes opp i ditt online visningsgalleri. Herfra kan dere velge deres favoritter til Grunnpakken, eller hvilke bilder dere vil bruke til takkekort, album og print.
 6. Alle fotograferinger inkluderer en bestillingstime, så om dere ønsker dere det, kommer dere til studio, og så går vi igjennom bildene sammen og finner ut hva som passer til hva. (Dette får jeg SÅ gode tilbakemeldinger på fra kunder – JEG kan bilder og produktene mine, og HJELPER dere med å finne hva som passer til det dere ønsker dere.
 7. Når bestillingen er klar får dere beskjed om dette på e-post.

Enkelt og praktisk, ikke sant!

Kan vi bestille print og takkekort hos deg?

Absolutt! Jeg har de fineste fotoproduktene du kan tenke deg, og jeg blir veldig glad om dere bestiller print igjennom meg. Da vet jeg at dere har fått den aller beste kvaliteten, som skal vare lenge.

 

I alle fotograferingen mine følger det med bestillingstime, der jeg kan hjelpe dere med bestilling av printprodukter. Jeg har og prøver på alt i studio, slik at dere kan se ordentlig på produktene før dere bestiller. Det er valgfritt om dere ønsker å benytte dere av bestillingstimen, men den er inkludert i prisen.

Klær - hva skal vi ha med?

Det er egentlig opp til dere. Men, jeg pleier å si at duse farger og klær uten masse store mønster og logoer er nok best. Titt litt på bildene over og se hva jeg har fotografert babyer i tidligere. Ta gjerne med flere skift, så ser vi hva som passer best.

 

Jeg har også en del strikkede rekvisitter, tyllskjørt, sixpence, mm. som dere kan låne under fotograferingen.

Kan vi ha babyfotograferingen ute?

Jeg anbefaler stort sett ikke utefoto for barn og babyer som ikke ennå kan stå. Jeg opplever ofte at de minste barna syns verden blir litt stor når de skal ha fotograferingen sin ute før de har kommet seg på beina. Man kan tenke på at barn ser verden fra et helt annet perspektiv enn vi voksne, og når man kun kan sitte på bakken og se opp i himmelen er det jo ikke så rart at det blir litt overveldende. Når de får bena under seg derimot, våkner også utforskertrangen, og de er mer nyskjerrige på omgivelsene og utefoto blir plutselig både spennende og morsomt for barnet. Ganske logisk når man ser det på den måten, ikke sant.

 

Men, det er jo ikke noe i veien for å ha en fotografering nå før babyen kan stå, og så ha utefotografering når man har vokst litt til. Det blir to helt forskjellige typer bilder, som begge er utrolig vakre på sitt vis.

Hva om baby blir syk på fotodagen?

Det er jo ikke hyggelig for noen å måtte bli fotografert når man ikke er i form, så om dere oppdager feber på kvelden før foto eller på morgenen, så sender dere meg bare en melding, så finner jeg nærmeste ledige fotodag og flytter fotograferingen. Det pleier alltid å gå helt fint.

Kan vi ha med kjæledyr på bildene?

Det kan dere! Jeg er veldig glad i dyr selv, og har to hunder. Si i fra når dere bestiller fotograferingen, sånn at jeg er klar over at det er med et kjæledyr.

Koster ikke noe ekstra å ha med kjæledyr (hund)

Kan vi ha familiefotografering samtidig?

Det kan dere. Bare si i fra på forhånd, sånn at jeg vet om det på forhånd.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

PRIS BABYFOTOGRAFERING

Babyfotografering 1600,- * / 2100,-

 • Ca. 1t fotografering i studio (ca. to antrekk)
 • Online visningsgalleri – her velger du dine digitale bilder
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Babyfotografering m/ søsken/familie 1900,- * / 2400,-

 • Ca. 1t fotografering i studio (ca. to antrekk)
 • Fotografering av søsken/familie
 • Online visningsgalleri – her velger du dine digitale bilder
 • Bestillingstime – bilder er ikke inkludert og bestilles i etterkant

 

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

Etterbestille bilder

GRUNNPAKKE 5 digitale bilder    5000,-   
Ekstra bilder utover GRUNNPAKKEN 300,- pr.stk

Print: priser fra:

Print fra 800,-
Album fra 4500,-

Jeg har et bredt utvalg av printprodukter, og hos meg kan du bestille takkekort, album, bilder for vegg og gavebiler. Jeg har garantert noe du syns er kult – og mine produkter er ment for å vare ut livet. Og, jeg hjelper dere med utvalg og for å finne hva som passer best for deres behov. Du finner litt mer info om produktene du kan etterbestille HER