Vinterfotografering er bare vakkert.

Vinterlyset…er magisk. Det er noe eget med den kalde klare lufta, solen som henger lavt på himmelen, og fargene som blir så klare og fine på vinterbilder. Jeg elsker jo utefotografering – og man skulle kanskje ikke tro det, men utebilder på vinteren, det blir så vakkert. Her er en liten serie jeg laget for noen dager siden, da været var aldeles nydelig. Jeg tilpasser ofte lokasjon til hva slags uttrykk vi vil ha på bildene. Dette er fra en av mine favoritter. På denne tiden av året, så blir fargene så avstemte og rolige – akkurat sånn som jeg liker dem.

Dersom du og har lyst på fine vinterbilder av ditt barn eller familie, eller kanskje du til og med skal gifte deg om vinteren, så kan vi lage bilder som dette. Det er også fint å ta bilder i skogen på denne tiden av året. Det som er viktig er å fotografere akkurat når lyset er på sitt beste.

Disse bildene er laget med naturlig lys. Det vil si at jeg ikke har brukt noen blitzer eller reflektorer. Da bruker jeg sola og snøen til min fordel, og det blir det fine bilder av.

For å bestille din vinterfotografering kan du klikke deg inn HER. Ikke vent for lenge da, for før vi rekker å blunke, så er det jo plutselig vår igjen.

LagreLagre

LagreLagre

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.