To måneder igjen til jul…er du klar?

Jøye meg…så fort det går nå. I dag er det 24. Oktober, og det vil si at det er akkurat to – TO – mnd. igjen til selveste julaften. JEG er IKKE klar ennå kjenner jeg, men jeg må innrømme at jeg har begynt å lytte litt til koselig julemusikk (det er spesielt koselig, når jeg designet årets julekort), og jeg syns det er fint å se at butikkene begynner å pynte til jul rundt om kring. For, jeg er nemlig en sånn en som drar frem eksene med julepynt 1.desember, og begynner å pynte huset til jul.

Men, julegavene, de er IKKE helt i mål ennå. Jeg har fått laget noen superfine bilder av min egen lille snuppe, så noen av de skal nok bli julegaver til farmor, mimmi og morfar…og kan nok hende det lander noen hos noen tanter og onkler og. Og, jeg håper vi og får noen fine bilder av alle tante og onkelbarna tilbake, for det er noe av det koseligste jeg vet. Særlig fordi de fleste bor helt på andre enden av landet – laaangt oppe i nord.

Og, det er så koselig her på fatmonkeykontoret om dagen, for jeg ser at kalenderen fyller seg opp nå frem mot jul. Ja, jeg har til om med bookinger for konfirmasjonsbilder til våren. Jeg har mest ledig igjen i ukedagene nå, men jeg har også noen få tider noen få helger nå frem mot jul. SÅ, dersom du og vil gi fine bilder i gave til jul er det bare å si i fra. Men, ikke vent for lenge – bildene bør være tatt i løpet av november for å rekke frem til jul – for det tar TID å lage fine bilder. Det er jo tross alt et håndtverk i alle ledd.

Ønsker deg en fortsatt strålende uke, og kos deg med julemusikk, kakao og la julestemningen snike seg innpå (selv om vi bare er i oktober, så syns jeg det må være lov).

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.