Fredags-status. Åssen går det med høsten da dere?

Milde makron!

Fredag igjen…Syns ikke det var lenge siden forrige fredda jeg. Det KAN jo ha noe med alle de koselige fotograferingen jeg har hatt siden sist fredag, og da blir man jo litt travel. Jeg har redigert så wacomen (tegnebrettet) har blitt helt varmt her denne uken, og hatt flere fotograferinger, så det er nok å henge fingra i. Og, det er jeg jo så utrolig takknemlig for!

Akkurat nå er det så fantastisk vakkert ute. Og, jeg er heldig, for jeg får lage så mange fine høstbilder for tiden. Jeg har faktisk kunder som booker høstfotografering nesten et år i forkant, så DET er stas. Jeg satt og kikket i kalenderen her, og fant ut at om man ønsker høstbilder er det ca uke 38-44 det er størst mulighet for å få med seg de fine høstfargene. Det svinger jo litt fra år til år, og er man heldige så kommer snøen litt senere, og vindene har ikke blåst alt løvet ned på bakken til uke 44, men sånn omtrent da. Det vil altså si ca fra slutten av september til begynnelsen av november. Og, innimellom der er der høstferie i uke 40, og da pleier jeg normalt å ta fri, for da har mitt eget barn fri fra skolen, og det må man jo ta vare på. Så, dersom du tenker på fine høstbilder å gi i julegave nå i år, så har du det litt travelt (jeg har litt ledig, så jeg skal nok finne plass til deg bare du ikke venter for lenge), og dersom du blir for sen, så vet du nå når du må bestille fotografering til neste år.

Nå skal jeg tilbake til redigeringa her. Og, så må jeg forberede årets julekortfotografering, som i år vil være nede på selveste Bærums Verk. Jeg mener jo at Verket må være vinterdestinasjon #1 for å finne søte julegaver og for å finne julestemningen. Det kommer snart mer info om hvor og når dette vil være, men jeg kan hviske deg forsiktig i øret at du bør holde av siste søndagen i november;).

Jeg kan jo forresten spørre deg – hva syns du er finest på julekortbildene? En helt nøytral bakgrunn (grå f.eks.), en skikkelig julete bakgrunn med peis og julesokker i bakgrunn, eller litt sånn «låve-aktig» med rustikke trevegger? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under her.

Nei, nå får en komme seg tilbake til redigeringa. Må jo rekke å bli ferdig til jul med alt som skal gjøres.

Ønsker deg en riktig fin helg *♥*
Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.