Nyfødtfotografering – hva lurer du på når det gjelder fotografering?

Finfin fredda!

I dag tenkte jeg at det virkelig var på tide å blåse støv av bloggen igjen her. Det blir jo fort litt sånn at dagene bare flyr avgårde og dager blir til uker, og før man vet ordet av det har det gått en mnd eller to…Akkurat sånn det er med barn i grunn. Vi må huske å stoppe opp litt og ta vare på øyeblikkene…Akkurat som denne skjønne lille gutten fra Drammen som var på nyfødtfotografering hos meg for en liten stund siden. For, er det EN ting nyfødtbilder gjør, så er det nettopp det – å bevare øyeblikket. For, med disse bildene kan mammaen og pappaen til denne lille hjerteskatten alltid huske akkurat hvordan han så ut akkurat når han var helt helt ny i verden.

Jeg syns det er en sånn utrolig fin ro i nyfødtbilder. Barna er så avslappet og har det så trygt og godt under nyfødtfotograferingen, og jeg pleier å si at jeg leger egentlig kunst med svært svært personlige motiver.

Jeg lurer på mange ting her i verden, og jeg lurer på om det kunne vært morsomt å ha en «fredagsspalte» her i bloggen? Svare litt på det dere lurer på. Sånn rundt dette med fotografering. Eller om du har andre fotorelaterte spørsmål, så kan jeg jo helt sikkert skrive om det og. For, etter syv år som fotograf på heltid, så har jeg jo etterhvert samlet opp kunnskap om mangt, som jeg jo gjerne deler med deg.

Så – legg gjerne igjen spørsmål du lurer på, så kan det jo hende at akkurat ditt spørsmål blir til en fredagsspalte.

Ønsker deg en fortryllende fin helg så lenge!

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.