Den første høstdagen er i morgen | utefotografering av barn i Bærum

Sommeren har gått fort her på fatmonkeykontoret og i studio, og jeg har hatt mange fotograferinger av små babyer, bryllup og konfirmanter litt større barn. I morgen er det 1.September igjen. Det er også den aller første høstdagen, som igjen betyr at tiden for flotte utefotograferinger er her. Jeg var ute og luftet hundene i går, og oppdaget gult løv på bakken, og da gikk det opp for meg at nå – nå er det høsten igjen.

Jeg gleder meg alltid til denne årstiden, for jeg elsker lukten i lufta, fargene og ikke minst de fine bildene jeg kan lage ute i naturen akkurat på denne tiden av året.

Bildene i denne artikkelen er fra en høstfotografering den 21.september for to år siden. Da fikk jeg fotografere en superkoselig familie med to søte små sjarmtroll. Jeg digger å fotografere barn ute i det fri, og jeg har mine favorittsteder her i Bærum som passer SÅ godt til utefoto på denne tiden av året.

Men, som med alle årstider – de er flyktige og skifter fort, så om du ønsker deg fine bilder av dine barn og din familie ute nå på høsten så er det NÅ du må booke fotografering.

Det er forresten NÅ det er fint å ta bilder som skal gis i julegaver, for det er ofte litt produksjonstid på bestillinger, og julen er her før man aner det (jeg syns jo akkurat det var juli jeg). Jeg ser at helgene begynner å fylle seg litt opp utover høsten, men jeg har fortsatt ledige tider både lørdager og søndager for utefotograferinger.

Nå skal jeg skyndte meg i studio, for om litt har jeg en portettfotografering og en nyfødtfotografeing. En superduper dag der altså.

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.