N Y F Ø D T B O O K I N G – 2017 | Nyfødtfotografering

Det finnes et bittelite tidsvindu for fotografering av nyfødte babyer. Helst innen de 10 første dagene – senest innen 14 dager etter fødsel. Etter det begynner de små å miste de karakteristiske nyfødttrekkene, og de er stort sett mer våkne og litt mindre formbar des «eldre» de blir. Alle disse elementene er viktige i en nyfødtfotografering, for vi ønsker jo de fantastiske sovenbildene, og enkelte positurer er rett og slett ikke mulig med en våken baby.

eg fotograferer eldre babyer og, men for å få de typiske nyfødtuttrykkene er det beste å få laget bildene innen det «magiske tidsvinduet». Jeg tilpasser hver fotografering til hver eneste kunde. Det er da de beste bildene skapes  ♥

 

Ofte fotografert sammen med nyfødt:

Søsken  familie ♥ kjæledyr  besteforeldre

Bestill din Nyfødtfotografering via bookingskjema her.

Smil fra Ann Sissel ♥

LagreLagre

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.