Sommerferie hos Fatmonkey

Har du husket å lade kamera? Pakket ned masse tomme minnekort? Penger til is?
Nå er det nemlig sommerferietid for mange, og for meg er dette noe av det viktigste når jeg skal på ferie og slappe av og bare kose meg. Kamera må man jo ha med for å stoppe tiden litt i ferien, sånn at man husker alt – også om 20 år,
og is er jo selvskreven når det er sommer, ikke sant.

 

Og, akkurat i dette øyeblikk ønsker jeg sommerferien 2017 for åpnet her på fatmonkeykontoret. I år blir den ikke lenger enn en uke, så jeg blir ikke fraværende så lenge, men det er viktig å koble av litt – også for fotografen.

Telefonen, studio og kontor vil være stengt fra 23/6-2/7, men e-post er alltid åpent, så du kan klikke deg inn på kontaktsiden her, og fortelle meg hva du ønsker deg. Det er ikke sikkert jeg får svart deg før jeg er tilbake på kontoret igjen, men da ligger meldingen din og venter på meg når jeg er tilbake. Jeg har noen ledige tider i juli og august, og det er lurt å få bestillt fotografering nå, sånn at du ligger i kalenderen i god tid før fotodagen. Plutselig er det fullt, og da er det jo for sent.

Så om du venter baby, er konfirmant, eller har noen annet du skulle hatt bilder av, så er jeg tilbake sving igjen fra 3.juli. Om du ønsker deg fotografering, så klikker du deg inn HER og forteller meg hva du ønsker deg. Var ikke det lurt?

Det KAN ta litt tid før jeg får svart deg, for målet med den neste uken er å være litt «mobilfri» og mest mamma, så det kan ta litt tid før jeg ser meldingen din. Jeg svarer deg rett og slett så fort jeg kan. 

I mellomtiden ønsker deg deg en fantastisk fin uke, og håper det blir både badevær og at du får spist masse masse is !
JEG skal i allefall lage masse fine ferieminner med feriekameraet mitt

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.