Kjærestefotografering i Frogn | Drøbak

I dag skal jeg fotografere disse to flotte menneskene! Gjett om jeg gleder meg!!!

For et par uker siden møtte jeg Miriam og Thomas i Frogn. Vi skulle ha planleggingsmøte i forhold til bryllupet, og jeg foreslo at vi kunne lage noen koselige kjærestebilder samtidig. Dette er en super måte for brudeparet å få kjenne litt på hvordan det er å bli fotografert av meg, og jeg blir bedre kjent med brudeparet før selve bryllupsdagen. Og, så blir det jo veldig koselige bilder av det og da. om man får laget bildene i god tid før bryllupet er det mange koselige ting man kan gjøre med bildene. Man kan for eksempel lag en koselig minnebok, der gjestene kan skrive inn søte små hilsninger til brudeparet. Man har bilder til kirkeprogrammet, og om man har laget en hjemmeside for bryllupet, så har man fine bilder å bruke på den. Og, ikke minst – man har koselige bilder av seg selv – SAMMEN. For, i en travel hverdag, der det oftest er den ene som holder kamera – så er det ikke så ofte man får laget fine bilder av seg selv sammen. Og det må man jo ha ♥ 

Så, i yr og etterhvert lett regn ble disse fine bildene laget. For, det går faktisk helt fint å fotografere ute selv om det regner litt. Er ikke DET kult!!!

Nå gleder jeg meg til en fantastisk fin bryllupsdag, og å få bevare enda flere fine minner fro disse to. Ønsker deg en fortryllende fin lørdag! ♥

 

Her kan du kan lese mer om Bryllupsfotografering 

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.