Polaroid FUN | Bryllupsinspirasjon

Det finnes så mange kule og morsomme ting man kan gjøre for å underholde gjestene i bryllup, og jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan man på en enkel måte kan lage en liten «fotostand» som til slutt resulterer i en koselig minnebok fra bryllupet. Jeg ble så imponert over det koselige bordet Christina & Andreas hadde laget til sitt bryllup i Filmparken på Jar i Bærum. De hadde nemlig laget en scrappbook, og lagt den på bordet, sammen med et polaroidkamera og masse polaroidfilm. Her kunne nemlig gjestene lage morsomme bilder av seg selv, for så å lime bildet inn i minneboken og skrive en liten hilsen. Jeg syns dette var en søt idé, og syns den var verdt å dele med deg. For, kanskje du akkurat nå sitter og skal planlegge bryllup, og lurer på f.eks. photobooth. Dette blir en litt enklere variant, som er lett og morsom for gjestene. Dersom man i tillegg setter frem morsomme effekter som gjestene kan leke med på bildene, blir det ekstra gøyale bilder, uten at brudeparet trenger å gjøre annet enn å sette frem og tilrettelegge.

Christina og Andreas hadde også satt frem flere engangskameraer, som gjestene kunne gå rundt å knipse med i løpet av dagen. Det er og en morsom idé, og det blir alltid mange rare og morsomme bilder av sånt. Og, siden jeg var med brudeparet hele dagen, trengte de ikke å være redd for at det ikke skulle bli bra bilder på engangskameraene (det ER jo litt begrenset kvalitet på disse engangskameraene – særlig i litt lite lys), samtidig som de sitter igjen med minner i fra både gjestenes- og fotografens perspektiv. Og, gjestene var garantert underholdt.

Legg gjerne igjen en liten kommentar i kommentarfeltet dersom du hadde nytte av dette innlegget. Du kan forresten og lese mer om bryllupsfotogafering her.

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.