Kjærestefotografering på Bærums verk | Fotograf i Bærum

Tidligere i vår møtte jeg Nicholas og Celine i studioet mitt på Bærums verk. Snøen hadde ennå ikke gått helt, men det gjorde ikke noe, for vi fant noen bare flekker, og det var i grunn alt vi trengte. Vi skulle lage koselige kjærestebilder, og de hadde så lyst til å ha med hunden på noen av bildene, så storpuddelen Didrik var med. Like ved studio har jeg denne superfine location, og jeg kosa meg så masse sammen med disse tre. Det syns vel kanskje, for det ble SÅ mange fine bilder. Jeg fotograferer jo ute hele året, og hver årstid har sin sjarm – så ikke tenk at man må vente til sommeren, våren eller høsten – vinteren kan være en vel så fin tid for fotografering som alle andre årstider. Jeg elsker fargene som er ute på vinteren – der snøen har smeltet bort og all visnet løv og gress kommer frem. Jeg tror at mange tenker at det må være grønt ute når man skal fotografere, men jeg liker det nesten bedre som på disse bildene. Det blir et så fantastisk spill i fargene på bildene, som jeg bare elsker.

Nå tenker du kanskje – kjærestebilder??? Er det vanlig da? Vel, det er egentlig ikke det – ennå. Men, JEG syns det burde bli det. Dette er en koselig anledning til å få laget fine bilder av dere sammen, for….når dere tenker etter…har dere egentlig fine bilder av dere sammen? Oftest er det jo en av dere som må stå bak kamera, og da blir det jo ikke særlig romlemantisk.

Jeg liker også godt å lage kjærestebilder/forlovelesbilder av brudeparene mine når vi møtes for planleggingssamtalen. Da blir vi kjent på en helt annen måte enn om vi bare snakker sammen, og brudeparet får prøvd litt hvordan det er å stå foran kamera før selve bryllupsdagen, og jeg får sett hvordan det er å fotografere dere. Og, det er gull! For da har vi lissom tatt litt luven av den spenningen som ofte er i begynnelsen av fotograferingen på bryllupsdagen, og vi kan bare ha det supergøy. Og, så er det jo så mye morsomt man kan bruke disse bildene til og da. kan nevne vielsesprogrammet, minnebok der gjestene skriver søte hilsener til brudeparet, save the date-kort, kunngjørings-innlegg, bryllupsinvitasjonene, borddekorasjoner,og om man har en nettside for bryllupet er det jo fint å ha koselige bilder av dere på den.

Her kan du kan lese mer om Bryllupsfotografering 

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.