Når storebror er med på Nyfødtfotografering

I forrige uke viste jeg bildene fra nyfødtfotograferingen til lillesøsteren til denne sjarmøren. Jeg har vært så heldig å få følge denne familien fra han her var nyfødt, og jeg er så uendelig takknemlig når jeg får treffe de små igjen når de har vokst litt. Det er altså så utrolig koselig. Lillegutt har vokst og blitt en stor og flott aktiv gutt. Når jeg har med storesøsken på nyfødtfotografering, passer jeg på å få laget noen fine barneportretter av storebror eller storesøster også. Det er litt viktig at de ikke blir glemt midt opp i den nye babyboblen der det meste dreier seg om den nye lille babyen.

 

Her kan du kan lese mer om Barnefotografering og Nyfødtfotografering .

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.