En liten prinsesse | Nyfødtfotografering i Bærum

Denne skjønne lille prinsessa hadde med seg storebror (som jeg fotograferte da han var nyfødt for noe år siden) på sin nyfødtfotografering. Det er alltid så utrolig koselig å se igjen barna (og de voksne) når det har gått en stund, for det skjer så mye, så innmari fort med barn. De vokser og vokser og fra nyfødt til to-tre-åring har det skjedd kjempemasse!

Som du ser, så liker jeg at det enkle stort sett er det beste. Jeg bruker litt rekvisitter under fotograferingene, men det er alltid babyen som er i fokus. Okei, så er det diiigre tyllskjørtet litt i fokus på noen av bildene, men det blir jo så innmari søtt! Og, du legger kanskje merke til en annen ting – denne lille prinsessen er våken! Og det stemmer. Det er ikke alltid man får babyene til å sove under fotograferingen. Men, det gjør jo egentlig ikke så mye, bare den lille har det komfortabelt og er fornøyd. Da ligger de nemlig stille, og ser bare søte ut, og vi får laget fine bilder likevel. Selvsagt får man ikke til alle de tradisjonelle nyfødtposeringene, men det blir alltid fine bilder uansett. Men, når det er sagt – jeg gjør hva jeg kan for å bysse disse små i søvn, sånn at vi får sovebilder også. Men, om det ikke går, skal man altså ikke bli fortvilet over det, for det blir fine bilder likevel.

Nå er det strax langhelg her på fatmonkeykontoret. Jeg skal bare redigere noe få bilder til. Ja, og så gleder jeg meg masse til å møte et av brudeparene mine for første gang i morgen. Jeg kjenner at jeg bare lissom spinner i startgropen her, og gleder meg så masse til startskuddet for bryllupssesongen går her hos meg. 17. juni er første par ut, ja såfremt ikke det dukker opp noen i mellomtiden da – det kan jo skje;).

Ønsker deg en fantastisk fin pinsehelg!

Du kan lese mer om nyfødtfotografering og bestille fotografering  her.

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.