Nyfødtfotografering av en skjønn liten gutt fra Bærum


For ikke så veldig lenge siden var denne skjønne lille gutten hos meg for sine aller aller første portretter . Først syns han det hele var så innmari spennende, at han egentlig ikke hadde lyst til å sove, men til slutt gjorde han som de aller aller fleste nyfødte gjør hos meg – han sovna. Og, det er jo helst sånn nyfødtfotografen vil ha disse små. I dyp søvn, sånn at de ikke våkner så lett når fotografen skal posere og ordne. Nå skal det sies at alle babyer er forskjellige, og det må fotografen og forholde seg til. Noen vil helst bare ligge på magen, og andre helst bare på ryggen. Og andre igjen kan man forme akkurat som man vil.

Jeg syns vi fikk noen riktig fine bilder av lillegutt – både våkenbilder og sovebilder. For, så lenge de små er fornøyde og egentlig bare ligger og koser seg, så kan man fin lage fine bilder med øynene åpne.

Jeg anbefaler å bestille nyfødtfotografering ca i siste trimester, sånn at jeg får lagt deg inn i kalenderen med termindato i god tid før termin. Da holder jeg nemlig av plass til dere når lille kommer, og det er kun de som har bestilt nyfødtfotografering i god tid, som jeg kan garantere ledig tid. Barn fødes hele året, men det finnes måneder der det fødes flere barn enn andre – sommermånedene er slik. Så, dersom du ønsker deg nyfødtbilder av din lille hjerteskatt, bør du bestille så snart du vet termindato i grunn. Det bittelille tidsvinduet for nydfødtfotgorafering er innen de 10-14 første dagene, og etter det blir det ikke det samme. Rett og slett. Det er som jeg pleier å si – bryllupsfotografering og nyfødtfotografering er noe man må få til akkurat når det skjer. Bryllupsdagen er over på en dag – og babyen forandrer seg så fort at hver eneste dag teller.

Er det noe du lurer på i forbindelse med nyfødtfotografering, kan du gjerne legge igjen spørsmål i kommentarfeltet under her, så skal jeg svare så godt jeg kan .

Du kan lese mer om nyfødtfotografering og bestille fotografering  her.

Smil fra Ann Sissel 

 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.