The green forrest – utefotografering | Barnefotografering i Bærum

For en god stund siden fikk jeg fotografere denne skjønne tulla. Jeg syns det var litt morsomt å vise bildene akkurat nå, for bildene er laget forsommeren for noen år siden. Utefotografering av barn er supergøy. Både for barnet og for fotografen. Jeg husker da jeg jobbet med barnehagefotografering – det et skulle være ganske mye vær før jeg ikke kunne være ute å fotografere. Det er klart at stiv kuling og regn er ikke egnet utefotovær, men det meste ellers er faktisk det. Jeg fotograferer ute hele året, men de aller minste barna fotograferer jeg inne. Da jeg var ute og fotograferte barnehager merket jeg meg noe. De minste barna syns verden er litt stor og skummel før de har kommet seg opp i stående. Og det kan man jo skjønne om en tenker seg om. De hadde ikke gått lenge i barnehagen, alt var nytt, og så skulle de sitte ute – kanskje i gresset – og så var jeg der med kameraet mitt…fremmed dame….stor verden. Ikke den beste forutsetningen for fine bilder der altså. Men, jeg merket meg og at disse minste barna var veldig trygge og fine inne. Alltid. Selv om de var megaferske barnehagebarn. Det KAN nok ha noe å gjøre med at de minste barna er mest vant til inneliv – eller å se verden i fra høyt oppe i vogna si. Så inne var trygt, men nede på bakken – not so much. Og sånn lærte jeg at intil barnet kan stå og holde seg i noe sånn at det kommer opp i stående, så er innefotografering best for de aller minste.

Men, denne jenta var jo godt passert denne fasen, og vi hadde det så morro! Jeg elsker fargen på kjolen hennes mot alt det grønne og gule. Som dere ser så fant vi en snegle – og den  må jo og såklart får tatt bilde, og vi plukket blomster.

 

Du kan lese mer om Barnefotografering og bestille fotografering  her.

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.