Grunderportrett | Portrettfotografering i Bærum


For litt siden fikk jeg fotografere Rebekka fra Lille Hudklinikk på Rykkinn. Det var fint vær ute, så vi fikk laget noen fine bilder både inne og ute. Dette er damen du må besøke om du vil ha fine føtter og hender til sommeren, eller om du rett og slett vil gi ansiktet et aldri så lite SPA. Hun er superkoselig her skikkelig peiling på det meste som har med huden din å gjøre. Vi hadde det så morsomt under fotograferingen, og det ble så mange fine bilder. Det er så kult å ha studio her på Bærums verk, for her har jeg både mulighet for fine studiobilder og rett utenfor døren er det bokstavelig talt en skog av muligheter i det jeg kaller for «utestudioet» mitt.

Selv om jeg i all hovedsak mest fotograferer de aller minste, så syns jeg og det er morsomt å lage fine portetter til grundere, eller de som rett og slett trenger fine bilder av seg selv. Jeg ER PORTRETTFOTOGRAF – så å lage fine portretter av store og små er rett og slett mitt «kall i livet». Det kan være så enkelt at man ønsker seg et profesjonelt bilde til LinkedIn-profilen sin. Når jeg fotograferer Grundere tilpasser jeg opptaket mest mulig til kunden, slik at vi sitter igjen med bilder som ER deg. Det er viktig. Jeg hjelper deg i forhold til klær og hvor det er best å fotografere deg – det avhenger jo helt av hva du skal bruke bildene til. men det finner vi ut av sammen. Og, mange som kommer til meg er så redd for dette med å posere riktig. DET skal du ikke bekymre deg for i det heletatt. Det er min jobb å se hvordan du tar deg best ut, og så fange akkurat det.

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.