#exsistinphotos | Portrettfotografering i Bærum

Disse bildene begynner å bli noen år, men fortsatt like fine syns jeg. Jeg tenkte å vise dere hvordan jeg av og til løser en portrettfotografering. Jannicke ønsket seg fine bilder av seg selv, og det holder jeg så med henne i. Bildene har jeg laget på et av mine all time favorittlocations her i Bærum. Lyset var alltid helt perfekt her. Men nå finnes det ikke mer, og i stede har det blitt til mange koselige hjem for store og små akkurat der vi en gang fotograferte disse bildene. Rart å tenke på egentlig.

Det finnes en «bevegelse» som heter «existinphotos». Prøv å skriv inn #existinphotos på instagram, så ser du hva jeg mener. Det er en av mine all time favorittfotografer, Sue Bryce, som startet å bruke dette begrepet, for hun – som meg – mener det er viktig at vi eksisterer på bilder. Ikke nødvendigvis bare for oss selv, men for barna våre – for de fremtidige generasjoner. Og, let´s face it…i familien din – hvem er det som oftest står bak kamera? Kan det være mamma? Det er i såfall ikke unormalt. Det vil og si at det finnes mange mammaer der ute som ikke eksisterer på et eneste bilde. Det kan vi jo ikke ha noe av kan vi vel;).

 

Du kan lese mer om Portrettfotografering og bestille fotografering  her.

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.