Ventetid | Gravidfotografering i blomstereng i Bærum

I dag er det nesten helt nøyaktig fem år siden jeg laget disse bildene. Og de er fortsatt like fine. Det er det som er så fint med bilder – de stopper tiden, og går aldri ut på dato.

Jeg sier jo hele tiden at jeg elsker utefotografering, og her ser du et godt eksempel på hvorfor. Det blir jo så innmari vakkert!!! Mari var ganske så høygravid da vi møttes på location for fotografering. På forhånd hadde hun fått beskjed om å ta med seg kjoler som fremmhever magen, og som ville passe til masse grønt og løvetann-eng. Og, det hadde hun – helt perfekte kjoler, som ble så fine på bildene. Jeg sier jo ofte at man bør unngå store mønster og masse farger, men den ene kjolen her bare ble SÅ fin på bildene, så ingen regel uten unntak.

Du lurer sikkert på hvorfor jeg blogger disse gamle bildene nå? Siden jeg starter bloggen litt på nytt her, så tar jeg med litt gammelt og litt nytt. Rett og slett fordi jeg har så utrolig mange fine bilder verden ennå ikke har sett. Og, så kan det jo tenktes at noen der ute får lyst på slike bilder av seg selv eller barna i løvetann-enga også, og da er det jo fint å vise hvor fint det blir.

Gravidfotografering er best å gjøre i uke 35-38. Da har magen blitt såpass stor og vakker, og det er oftest før man får så alt for mye vann i kroppen. Jeg husker selv da jeg var gravid – de siste ukene bare este jeg ut, og hele meg ble lissom blåst opp av alt vannet. Så det er nok best å gjøre fotograferingen før det skjer i allefall, og erfaringsvis er det et sted i disse ukene.  Des tidligere du bestiller gravidfotografering, des bedre. Og, visste du at du får halv pris på gravidfotograferingen om du bestiller nyfødtfotografering samtidig? Rabatten trekkes fra når du er på  nyfødtfotograferingen. Er ikke det super! JEG vil jo fotografere alle gravide og nyfødte i hele verden om jeg kunne det, men det er det jo dessverre ikke plass til i kalenderen. Men, jeg prøver å få plass til så mange jeg kan, selv om det faktisk ER begrensede spotter i kalenderen for særlig nyfødtfotografering. Det er fordi disse fotograferingene tar lang tid, og jeg derfor ikke kan ha mange andre fotograferinger de dagene jeg har nyfødtfotografering. Men, nå er jo dette noe av det beste jeg vet å gjøre, så jeg gjør hva jeg kan for å få plass til alle. MEN – bestiller du nyfødtfotograferingen tidlig i svangerskapet er du i allefall sikret plass når terminen er der. Da holder jeg av tid til dere rundt termin, og passer på at vi får dere inn tidlig etter fødsel  – helst innen de 10 første dagene.

 

Du kan lese mer om Gravidfotografering og bestille fotografering  her.

Smil fra Ann Sissel 

 

(PSSST! Denne løvetannenga står i blomst akkurat nå – jeg vet ikke hvor lenge den varer, men det er litt løvetann over alt her i Bærum om dagen, så om du vil ha bilder med masse nydelig løvetann, så er det NÅ du må ringe meg!!!)

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.