En skjønn liten prinsesse | Nyfødtfotografering i Bærum

Denne skjønne lille jenta var på nyfødtfotografering hos meg for en liten stund siden. Hun kom hele veien fra Nesodden sammen med mamma, pappa og en superstolt storebror.
Nå hørtes det kanskje veeeldig langt ut å komme helt fra Nesodden, men det som er så fint er at mitt lille fotostudio ligger ca 1 times kjøring fra de fleste steder her på østlandet…og, det er ikke mange minuttene fra Oslo til Bærums verk, så det er ikke vanskelig å komme seg til meg i det hele tatt. Jeg har kunder fra hele østlandet, og setter så uendelig stor pris på at foreldrene kommer til meg, selv om de bor f.eks. i Sandefjord eller på Hønefoss. Jeg holder lissom til i hjertet av østlandet kan man si – og her er det så vakkert og koselig, så her håper jeg å få bli en god stund til.

Dersom du venter en liten akkurat nå, og har lyst på fine bilder fra den aller første tiden, må du bestille fotografering allerede nå mens du er gravid. Nyfødtfotografering foregår helst innen de 10 første dagene innen fødsel for å få til de bildene man normalt forbinder med nyfødtfoto. En nyfødtfotografering kan ta alt fra 1-3 timer (av og til enda litt mer), så jeg setter alltid av god til til mine nyfødte. Jeg liker ikke stress, og ikke blir det fine bilder om vi har for dårlig tid heller – det tar tid å få en baby til å sove som vi ønsker, og det er i grunn baby som bestemmer hele veien under en slik fotografering.

 

Du kan lese mer om nyfødtfotografering og bestille fotografering  her.

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.