Saxofonisten | Konfirmantforografering i Bærum

Litt tidligere i år fikk jeg fotografere denne flotte Konfirmanten. Nicolai er en superdyktig saxofonist, og hadde med seg instrumentet sitt på fotograferingen. Det syns jeg er SÅ kult! Jeg har fotografert konfirmanter i håndballtøy, med hesten, i chearleading-antrekk mm. Selvsagt i tillegg til de mer tradisjonelle konfirmantbildene, og gjerne i tillegg til et antrekk som er litt mer hverdagslig – det konfirmanten selv ønsker å ha på seg på bildene sine. Nicolai hadde med seg både dress og et kult hverdagsantrekk, og vi fikk lekt litt med lys, forskjellige bakgrunner og så rakk vi til og med en rask tur utenfor døren min i studio. Jeg har nemlig superfine forhold for «utestudio» rett utenfor døren, så om det blir tid til det går jeg gjerne ut en tur også om vi rekker.

Nicolai skal faktisk ikke konfirmeres før til høsten, men det som er så utrolig praktisk med å gjøre konfirmasjonsfotograferingen tidlig, er jo at man da har fine bilder man kan bruke til invitasjoner, bordkort og andre morsomme greier man finner på i forbindelse med konfirmasjonsfeiringen. Jeg anbefaler jo uansett å ikke ha fotograferingen på selve konfirmasjonsdagen, for da skjer det erfaringsmessig så mye annet at fotografering er det siste man burde tenke på. Og, for å få fine bilder av konfirmanten, som man kan være stolt av og å ha glede av i alle årene som kommer, så bør man ha tid og ro – de to viktigste elementene for å få fine bilder.

Jeg tilbyr tre forskjellige fotograferinger til mine konfirmanter.

Konfirmant-mini er for deg som vet at du bare trenger noen få bilder til takkekort, og noen få portretter til vegg og gaver. Her setter jeg av 30 minutter til fotografering i studio – akkurat nok tid til noen få fine bilder. Her følger det ikke med noen bilder – de bestilles i etterkant.

Konfirmant Portrett setter jeg av GOD TID til fotograferingen.  Her er jeg oftest ute på en kul location men konfirmanten, og sammen lager vi magiske øyeblikk som dere vil ha glede av i alle årene som kommer. Her får konfirmanten opplevelsen av «modell for en dag», og jeg får stadig tilbakemelding fra både konfirmanter og konfirmant-mammaer at dette var helt helt fantastisk å få oppleve. Her legges det vekt på en stressfri fotografering, med masse morro og fantastiske bilder som resultat.  Her følger det ikke med noen bilder – de bestilles i etterkant.

Til slutt finner du konfirmantpakken. Det er egentlig akkurat akkurat det samme som Konfirmant portrett, bare at her er det digitale bilder inkludert, og ved å bestille konfirmantpakken med det samme, så sparer man noen kroner i forhold til å kun bestille fotografering for seg.  Og, man kan selvsagt etterbestille flere digitale bilder og print om man ønsker det. Dette er tenkt som en grunnpakke, der man kan spare litt penger om man likevel vet at man ønsker seg digitale bilder.

Les mer og bestill konfirmantfotografering her

Smil fra Ann Sissel 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.