Love is all You need | Bryllupsfotografering i Asker


«All You need is Love»…ble sunget så mange ganger i dette fantastiske bryllupet jeg fotograferte i fjor. Jeg møtte bruden hos [HÅR] i asker, der bruden ble frisert og sminket. Kan foresten fortelle at dette var en utrolig hyggelig salong å være i som fotograf og, for alle de ansatte var så blide og hyggelige hele tiden. Jeg var med Lotte & Lasse hele dagen denne solfyllte dagen i August i fjor, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med som fotograf denne dagen.

Etter frisøren gikk ferden videre til Østenstad Kirke i Asker, og brudeparet ble mann og kone. En rørende fin sermoni i et moderne kirkebygg.

Festen ble holdt på ærverdige Leangkollen Hotell ikke så langt fra kirken. Her var det dekket til mange i lyse og fine lokaler. Jeg fikk også bruke et tilstøtende rom, der jeg kunne ha utstyret mitt, og spise litt mens gjestene spiste. Jeg liker det best sånn dersom det er mulig. Å få sitte litt utenfor selskapet, men likevel så nærme at jeg hører alt som skjer. Jeg vil jo absolutt ikke gå glipp av en viktig tale. Jeg har forresten skrevet litt om Leangkollen HER, og der kan du også se hvordan lokalene var pyntet til denne dagen. Fantastisk fint sted for bryllupsfeiring.

Jeg skal rett og slett ikke skrive så mye mer, for bildene taler jo for seg.

 

Ønsker deg en fortsatt fin langhelg!

Les mer og bestill bryllupsfotografering her

Smil fra Ann Sissel 

 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.