Bestemors blå kjole | Konfirmantfotografering i Bærum

Du har jo sikkert fått det med deg – jeg ELSKER utefotografering. Og det å få fotografere konfirmanter ute er bare helt helt fantastisk. Det er noe med å få være ute som gjør noe med meg – hvordan jeg ser verden. Studiofotografering er fint det og, for all del – men det når lissom ikke utefotografering av konfirmanter opp til knærne engang syns nå jeg.

Pappaen til denne konfirmanten tok kontakt med meg og de ønsket seg fine bilder av datteren. Og, FOR noen fine bilder vi fikk laget! Vi møttes på en av mine favorittlocations her i Bærum, og hun hadde med seg bunaden og et ekstra skift som jeg alltid anbefaler når vi har slike fotograferinger. Først gjorde vi bunadsbildene – det er alltid letter å bare ha denne på seg når man kommer til meg – så er man klar, og vet at alt sitter som det skal. Etterpå tok hun forsiktig opp en blå kjole fra bagen sin. Det var lissom noe med måten hun holdt den – forsiktig, som om det var en skjør skatt. Og, det var det jo. For jeg måtte jo spørre hvor hun hadde funnet den, for den var så ufattelig kul og vakker på samme tid – og den kledde henne så fantastisk godt. «Den har jeg arvet av bestemor (jeg husker ikke nå om det var farmor eller mormor), hun laget den til seg selv da hun var omtrent like gammel som meg». TENK så fantastisk, både å kunne bære et arvestykke som denne, og at jeg kunne få forevige den i bildene. Helt helt fantastisk!!!

Da ønsker jeg deg en riktig fine helg – mange har jo langhelg denne helgen. Finn på noe koselig og spis en is!

Les mer og bestill konfirmantfotografering her

Smil fra Ann Sissel 

 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.