Kathrine & Morten | Sommerbryllup i Asker

På en av de mest fantastiske sommerdagene i 2016 giftet Katrine og Morten seg i Asker kirke. Jeg var booket inn for å lage bryllupsportrettene, og litt minglebilder utenfor Holmen Fjordhotel, der selskapet ble holdt. For den observante mediasurfer, så kjenner du kanskje igjen Katrine i fra andre bilder jeg har laget. Første gang jeg fotograferte henne, laget vi fantastiske portretter av henne (de kom jeg på nå at de må jeg jo vise dere en dag), og så var hun og lille lukas modeller for en av strikkebøkene jeg har fotografert for Gyldendal – «Strikkesidas favoritter». Og, ikke nok med det. Tiden har gått siden dette koselige bryllupet, og en liten lillebror har blitt født, og jeg fikk fotografere gravidmagen. SÅ koselig!
Så, jeg og Katrine kjente hverandre etterhvert ganske godt da jeg fikk melding om at nå – nå ble det bryllup. Om jeg kunne fotografere dem? Jeg ble så glad på deres vegne, og er så glad for at jeg var ledig på akkurat deres dag. Jeg er en racer på å finne kule locations i «micromiljøer» som jeg kaller det. Små steder andre ikke engang kan tenke seg at det blir fint med bilder. Bildene fra skogen er fra et sånt sted. Bare et lite stenkast fra kirken.

Som nevnt ble festen holdt på Holmen fjordhotel. Her har jeg fotografert tidligere – et heldagsbryllup, og det er utrolig fine lokaler for bryllupsfeiring her. Og, rett utenfor døren er det superfint å lage bryllupsbilder. DET er så kult. Det blir litt sånn «kortreiste bilder»…hihi!

Jeg koste meg så masse med å få fotografere dere Morten og Katrine! Tusen takk for at jeg fikk være med dere på den store dagen!

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.