Den koselige ventetiden | Gravidfotografering på Bærums verk

 

 

Litt tidligere i vinter kom Katrine på besøk til meg for å få laget fine bilder av gravidmagen. Å ha slike bilder er så koselig når den lille har kommet til verden, og ettersom årene går og den lille vokser til er det morsomt og koselig å ta frem disse bildene og sette seg ned og vise at «tenk det-der inni ligger du». Barn blir så forundret over dette. De har jo ofte hørt at de har bodd i mammamagen, men det å SE det og gir en helt annen opplevelse. Gravidbilder er også fine for å minnes denne helt helt spesielle tiden. Det å bære frem et barn er en helt spesiell opplevelse – det vet alle vi som har hatt barn i magen. Men, tiden går så fort, og man glemmer hvordan det var. Der er bilder litt som et musikkstykke eller en spesiell lukt – de tar oss tilbake til akkurat det øyeblikket – den tiden – vi så gjerne ikke må glemme.
Jeg elsker å fotografere mennesker. Å lage bilder med mening. For, jeg vet jo hvor inderlig verdifull disse bildene vil bli med tiden.

Dere kan tro vi hadde det morro forresten! Vi hadde litt uventet fått litt ekstra god tid denne dagen, sånn at vi rakk å både ta bilder i eventryskogen «min» før vi ruslet ned på verket (mitt lille studio er jo ikke nede på selve verket, men det er jo en del av Bærums Verk likevel, så jeg koser meg stort oppe i den røde stua som kalles Stortinget). Vi rakk også noen superraske bilder inne i studio foran de koselige vinduene mine. Jeg elsker gamle hus, og studio mitt ligger i et veldig veldig gammelt et – og da følger det med disse nydelige vinduene.

Dersom du er gravid og har lyst til å bestille gravidfotografering, så kan du klikke HER, så kommer du rett inn på infosiden om gravidfotografering. Her kan du lese mer, og bestille din fotografering.

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.