1-årsfotografering av en liten prinsesse | Babyfotograf på Bærums Verk

 

I dag har jeg hatt den store redigeringsdagen her på fatmonkeykontoret. Og mange kunder har motatt melding om at bildene er klare for bestilling. Og, SÅ mange fine bilder det har blitt! Jeg har ennå redigeringskø (det er egentlig alltid det), så jeg gleder meg masse til å jobbe meg videre med resten på torsdag. I morgen skal jeg gjøre noe spennende. Noe som kanskje er litt utenfor komfortsonen, men shit au – av og til må man bare hoppe i det. Følg med på instagram og facebook, så kan det hende det kommer noen hint. ♥♥♥

For en liten stund siden var denne skjønne prinsessen på besøk i mitt koselige lille studio for fotografering. Jeg bruker jo oftest den lyse-beige bakgrunnen når jeg fotograferer, men da mammaen hadde med denne fantastiske mørkeblå kjolen måtte jeg jo sette opp den grå bakgrunnen i stodio. Så fantastisk skjønn! Det er så koselig når de små har med seg søte bamser som passer perfekt inn i bildene og. Bamsen til denne tulla passet jo perfekt til sofaen jeg bruker på barnefotografering, og det ble så fint syns jeg.

PS! ♥ Den søte blondedrakten og hårpynten har jeg til utlån i studio. Jeg har i grunn ganske mye til utlån, både søte små kjoler, selebukser til gutta, hårpynt og diverse rekvisitter. Men, det er jo selvfølgelig koselig med personlige effekter i bildene og.

Dersom du ønsker å bestille 1-års fotografering eller babyfotografering bare klikk på linkene så kommer du rett inn på infosidene for disse.

Fotografen ønsker deg en fortsatt finfin tirsdag!

Smil fra Ann Sissel ♥

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.