VINN BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Som sagt – dette er helt sprøtt! Men, this is REAL! Og, det har en litt morsom twist.
Jeg gir altså bort TRE fotograferinger til tre heldige brudepar. Dere får de beste bildene etter fotograferingen levert digitalt. 

Her kommer twisten: Jeg søker tre brudepar som allerede har giftet seg, men som av en eller annen grunn ikke har fine bryllupsportretter fra dagen. En av forutsetningene er at dere giftet dere i 2016, og at dere fortsatt har bryllupsklæne og passer disse. En annen forutsetning er at fotograferingene må foregå en ukedag i Bærum, Oslo eller nær omegn i uke 22 eller 23 – altså ganske snart. Vi kan godt kjøre ettermiddagsfotografering, det avtaler vi når vi vet hvem som stikker av med fotograferingen. Model Release må signeres – jeg forbeholder meg retten til å bruke disse bildene i egen markedsføring.

Jeg vil gjerne høre historien deres. Hvorfor har dere ikke fine bryllupsbilder fra dagen? Hvorfor skal akkurat dere få en fotografering hos meg? Fortell meg litt om hvordan «drømmebildene» deres ser ut.

Så, dersom dere har lyst til å kle på dere finstasen igjen og få fantastiske bilder dere kommer til å ha glede av resten av livet, så er dette konkurransen for dere!

Slik gjør dere:

1. Følg @fatmonkeyfoto på instagram og repost bildet til konkurransen på profilen din, fortell hvorfor dere skal vinne fotografering og nevn @fatmonkeyfoto i innlegget ditt. Bruk #fatmonkeyfotobryllupskonkurranse (viktig!)

2. Send et bilde av dere sammen og noen ord om drømmebildene deres til post@fatmonkey.no

3. Følg gjerne @fatmonkeyfoto på facebook, og del gjerne siden min.

Dette er en LYNKONKURRANSE som avlsuttes 25.Mai 2017.

Vinnere får melding på e-post

Da sier jeg LYKKE til, og så håper jeg at jeg kan oppfylle bryllupsbilde-drømmene til tre heldige brudepar der ute.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.