The green dress | Gravidfotografering på Bærums Verk

 

Utefotografering og gravidmager = perfekt kombo! Jeanette kom til meg på gravidfotografering og hadde med seg mange fine antrekk til fotograferingen, så vi ble sittende igjen med SÅ mange fine bilder av henne og magen. Jeg liker det så godt når jeg kan putte et hint av fashion inn i mine fotograferinger, og det gjorde jeg jammen meg denne gangen og. Jeg fant ut at for ikke å overvelde dere med alle de fine gravidbildene, så deler jeg opp denne fotograferingen i flere innlegg, og først ut er «the green dress».

 

Så enkel, og så fin til akkurat denne type fotografering. Snøen la seg lissom aldri helt her i bærum, og like ved studioet mitt har jeg denne nydelige location ved elven Lomma. Den grønne kjolen passet bare perfekt inn til denne type bakgrunn, og så fremhevet den magen så flott og syns jeg.

 

I dag skriver vi fredag, og jeg har ennå ikke helt landet etter «nordnorgesturneen» min. Jeg kaller den for det, for jeg har så utrolig mange fine bilder på hardisk her, etter mange mange fine fotograferinger av familier og barn i nord. Det klør litt i fingrene etter å starte med dem, men først har jeg noen andre fotograferinger i kø. Bla.a den lille jenta som bor i gravidmagen på disse bildene. Og, så har jeg endelig fått fyllt på med bilder og lagt inn mer info om hver fotokategori på hjemmesiden. DET var ikke værst, for det skulle jeg ha gjort lenge. Så om du venter en liten baby og ønsker deg GRAVIDFOTOGRAFERING eller NYFØDTFOTOGRAFERING, så finner du altså litt mer info om dette nå. Du kan faktisk bare klikke på linkene her, så kommer du rett inn på de nye sidene.

 

Da, vil jeg få ønske deg en riktig fin helg! Her blir det nok ikke helt fri, men det går helt fint. Jeg elsker jobben min, og skulle gjerne fotografert hele tiden hadde man ikke måtte sitte litt på kontoret å jobbe litt og.

Smil fra Ann Sissel ♥

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.