Bryllupsfotografering på Øverland Gård i Bærum – Ina & Anders

En vakker høstdag i slutten av Oktober var jeg så heldig å få fotografere bryllupsbildene til Ina & Anders. De hadde vielsen i Asker kirke, og FOR en vakker kirke det er. Jeg har fotografert i denne kirken flere ganger, og gleder meg masse til muligheten byr seg neste gang. Den har et fantastisk interiør som gjør seg godt på bryllupsbilder, og den er lys og fin, som jo alltid får et fotografhjerte til å juble litt ekstra.

Etter at brudeparet hadde rocket seg ut av kirken, kjørte vi til Øverland Gård, der selskapet skulle være (yess, har var det ingen tradisjonell utgangsmarsj, men heller en kul rockelåt som gikk over høytaleranlegget. Det er helt LOV å gå egne veier når en skal designe sitt bryllup. Det er jo det som er så fint). Jeg var booket inn for vielse og portretter denne dagen, så nå var det dags for å lage noen fine bilder til album, vegg, og takkekort. De tre elementene er det jeg har i tankene hele tiden når jeg fotograferer. Selvsagt får vi mange fine bilder, men det er viktig å vite at bildene faktisk skal brukes til noe. Med bakgrunn i grafisk design, har jeg god erfaring med å tenke på hvordan bilder kan brukes, og hva som tar seg best ut hvordan. Dette kommer mine kunder tilgode når jeg skal designe album og takkekort, men jeg og godt hvilke bilder som egner seg svært på veggen, og hvilke som kanskje passer bedre til kontorpulten på jobben, eller på hyllen hos bestemor og bestefar. Dette hjelper jeg kundene mine med når de bestiller produkter hos meg, og er en del av min jobb som proffesjonell fotograf. Å veile kunden i valget for å finne bilder som passer der de ønsker det. Og, som nevnt – jeg har det i tankene allerede før jeg trykker på utløser og fanger bildet. Lurt, ikke sant.

Uansett…Øverland Gård har en fantastisk fin hage vi fotograferte i, og området rundt er jeg ganske lommekjent i, for jeg bor ikke så langt unna faktisk. Så vi fikk mange fine høstbilder i nydelig solskinn denne dagen. Tusen takk for at jeg fikk være med dere Ina & Anders!

Om du har lyst å se mer fra dette bryllupet kan du se på videoen under her.

PS! Om du sitter på jobben kan det være lurt å slå av lyden først.

Ønsker deg en fortsatt fin helg!
Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.