Barnefotografering i hvitveisskogen

Disse bildene er laget for snart nøyaktig et år siden. 5. mai i fjor var jeg ute i min fantastiske hvitveisskog og fikk laget bilder av Miss. A. Vi hadde det så utrolig morro, og det ble så utrolig mange fine bilder. Som du ser på bildene, trenger ikke nødvendigvis utebilder å være kun fine i farger. Jeg ELSKER sort/hvitt bilder, og av og til syns jeg man lissom får frem mennesket på bildet så mye bedre ved å ta bort alle fargene…Men, når det er sagt…denne skogen altså…SÅ vakker. Både i farge og i sort/hvitt.

Og, akkurat NÅ er skogen i blomst igjen. Så, neste uke reserverer jeg to dager til utefotograferinger her.
Foreløpige ledige tider er: Onsdag 26/4 kl.12 & 14 og Torsdag 27/4 kl.10, 12 & 14.
Jeg setter av ca 1,5t til slike fotograferinger, så vet vi at vi har god tid.

Jeg har også ledige ettermiddagstimer nå ut over våren og sommeren. Gjerne med tanke på konfirmanter, kjærestepar og eldre barn. De minste barna må fotograferes på dagtid, for de blir så trøtte når ettermiddagen kommer, for da er jo det lille hodet fullt med alle inntrykk som de har opplevd igjennom dagen, mens de eldre barna gjerne helt fint kan fotograferes litt senere på ettermiddagen. Jeg fotograferer i helger og, forresten. Bare jeg har ledig tid, gjør jeg gjerne det altså. Bare å spørre.

Tips gjerne en venn om meg og om du vil. Da blir jeg så glad!

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.