Nyfødtfotografering – Skjønn liten gutt fra Røyken

For en liten stund siden var denne lille gutten på besøk hos meg i studio for sine aller første portretter. De er så utrolig skjønne disse nyfødte, og jeg elsker å lage disse bildene. Tenk å få lov til å stoppe tiden på denne måten. Selv om det bare er for noen sekunder, så er det helt fantastisk. Jeg syns selv at det er morsomt å titte på barnebilder av både meg og mannen min og se etter likheter og forskjeller i vår egen datter. Og, tenk det…en gang i fremtiden er det akkurat det samme denne lille gutten vil gjøre med akkurat disse bildene og.

Jeg har forresten en kampanje gående til deg som er gravid, og som ønsker deg både gravidbilder og nyfødtbilder. Jeg gir nemlig halv pris på gravidfotografering ved bestilling av nyfødtfotografering samtidig som du bestiller gravidfotografering. For, JEG vil jo helst fotografere så mange gravid-mager jeg kan, for det syns jeg er så utrolig koselig! Og, så gleder jeg meg alltid så masse til å se mamma igjen med den lille babyen som endelig har kommet til verden.

Og, akkurat nå skal jeg sette meg ned og redigere en annen babys nyfødtbilder.

Ønsker deg en finfin torsdag!!!

Smil fra Ann Sissel

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.