Bryllupsfotografering på Leangkollen i Asker

Jeg tenkte jeg skulle starte en ny liten bloggserie her, der jeg forteller litt om det jeg opplever rundt det å være bryllupsfotograf. En av de temaene jeg har lyst til å fortelle dere litt mer om er selskapslokalene jeg har vært så heldig å få fotografere i. Tanken er at denne siden – etterhvert kan bli en liten resurs for alle fremtidige brudepar der ute, så leter etter inspirasjon til sitt bryllup. Jeg sitter jo på så masse kunnskap om både det ene og det andre når det kommer til bryllup nå, så da er det jo hyggelig å dele for den som har lyst til å lese. Ikke sant?!

Leangkollen Hotell ligger idyllisk til i Asker, med utsikt over havet fra vinduene, og med en flott eplehage som sto i med fullt av fine epler da jeg fotograferte bryllup her 20. August i fjor.

Jeg hadde aldri vært her oppe tidligere, og ble så gledelig overrasket over at det finnes et så utrolig vakkert sted så sentralt til. Jeg pleier ofte å dra på befaring på location, der det lar seg gjøre, en liten stund før bryllupsdagen dersom jeg ikke har vært der tidligere. Og siden jeg jo selv bor i Bærum, var veien denne gangen kort, så jeg tok turen. Her ble jeg møtt med vennlig personale og ble vist hvor selskapet skulle være, og fikk titte meg rundt som jeg ville. Helt fantastisk!

Inne i hotellet er det en fantastisk flott bar. Mitt brudepar ønsket seg gruppebilde av alle gjestene, og siden vi ikke rakk å få gjort dette ute, fikk jeg bruke dette fantastiske lokale til dette. Det ble trangt om plassen, men det var jo fordi det var et stort brudefølge, men vi fikk bilde. Jeg har alltid med meg ekstra lys ut på slike oppdrag, slik at jeg kan fotografere hvor som helst, og det slo meg på befaring at dette rommet også fint kunne vært backup dersom det hadde regnet når brudebildene skulle tas. Det slapp vi heldigvis, men det er alltid kjekt å vite at det finnes muligheter. Hotellet har dessuten mange fine «finstuer» som også egner seg flott til dette formålet.

Med en fantastisk fin «spisesal» med masse nydelig lys flommende inn vinduene, ble det mange fine bilder av pynting og oppdekking – som jeg jo mener er viktige bilder å få laget, for er det noe man bruker mye tid på når man planlegger bryllup, så er det nettopp dekoren. Hvordan man styler et bryllup legger jo litt rammene rundt hele selskapet, og da er det fint å ha bilder som gjør at man kan se tilbake på alt alrbeidet og se hvor fint det ble. Og, jeg må si at de «kongle-lampene» – som er ansett som et klassisk mesterstykke, laget av Poul Henningsen over 40 år siden – vel, de fanget min oppmerksomhet og tilfører lokalene noe helt eget. Nå skal det sies at jeg er litt svak for PH-design, og at kongler jo er et element jeg liker, det avsløres jo lett i logoen min.

Nå skal jeg ikke skrive så veldig mye mer, jeg er nok tross alt bedre bak kamera enn tastaturet – det innrømmer jeg med det samme – men håper bildene har fått fylt ut der teksten er litt tynn. Bilder fra selve bryllupet vil nok dukke opp her etterhvert, men vet jo at mange er i planleggingsfasen nå, og da er der jo kjekt å kunne se på litt bilder og lese om erfaringer om lokalene. Jeg ble i allefall møtt av veldig hyggleig persnonale, jeg fikk god mat (Når man er på jobb som bryllupsfotograf over mange mange timer setter man stor pris på mat, ellers er jeg redd det ikke blir rare bildene på slutten av dagen), og jeg må si jeg virkelig likte dette stedet! Vi laget hovedbildene et annet sted, men vi kunne fint ha fotografert rundt hotellet om vi hadde bestemt oss for det. Og, det at det er muligheter for innefoto er GULL med tanke på klassisk norsk sommervær.

Dersom du vil vite mer om hotellet kan du klikke deg inn her.

PS! Dette er ikke et sponset innlegg! Tenkte det var greit å avklare dette. Bilder og erfaringer er fra Bryllupsfotograf på jobb.

 

Smil fra Ann Sissel ♥

1 Comment

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.