Barnefotografering i hvitveisskogen – på tide å bestille fotografering nå!

Tiden flyr dere! Og jeg har begynt å få forespørsler på barnefotografering ute, gjerne med hvitveis. Og, det skjønner jeg jo godt – det blir så vakkert!!!

Nå har det seg jo slik at hvitveisen blomstrer ganske kort – litt etter hvordan våren blir. Det vil og si at vi har et ganske kort tidsrom til å få laget akkurat slik bilder, og jeg booker inn kun et begrenset antall hvitveis-fotograferinger – rett og slett fordi vi må ha buffer på tid i tilfelle ugunstig fotovær. Det vil si at dersom det regner akkurat den dagen vi skulle hatt fotografering, så har jeg lagt inn tid slik at vi kan flytte dag og forhåpentligvis fortsatt være innenfor blomstring. Man må være fleksibel når det gjelder utefotografering, men det er det så veldig verdt.

I fjor var mitt favorittsted for slike fotograferinger klart for foto ca. fra uke 16 (16.April) – uke 19 (ca 14.mai). Og, jeg er allerede fullbooket 11-15 mai, så ikke vent for lenge om du ønsker en slik fotografering. For å bestille fotografering klikker du deg inn HER, og fyler ut skjema (evt, ringe meg – det går og fint), så tar vi det derfra. Jeg har foreløpig en del ledig, men vet av erfaring at disse plassene fyller seg raskt opp nå fremover, så tenkte det var lurt å tipse deg om dette nå, sånn at du ikke blir for sen.

Det er jo tross alt et helt år til neste gang om vi ikke rekker det. ♥

Disse bildene laget jeg for noen år siden, og jeg syns de ble så utrolig fine. Ulltøy, og strikkeklær gjør seg godt på utefotografering. Det samme gjør søte kjoler og sandfargede bukser med bukseseler til gutta med en vit eller lyseblå skjorte inni. Det meste passer i grunn, men det er viktig at det er konfortabelt, og at man tenker litt på at det skal passe til utebilder. Barn og utebilder er bare så vakkert!!! Er du ikke enig!!!

Smil fra Ann Sissel ♥

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.