Nydelige søskenparet på nyfødtfotografering

Disse to var bare så skjønne da de var på fotografering hos meg. Det begynner å bli en liten stund siden nå, men siden jeg kickstarter denne siden helt på nytt, tenkte jeg det var på tide å blåse liv i bloggen min også. Det er koselig, ikke sant! Og, jeg har jo SÅ mange koselig bilder jeg aldri har vist dere før, som bare ligger og venter på å få se verden, så det gleder jeg meg til. Så flink storesøster dette her ♥!

I dag skal jeg ut å fotografere en skjønn gravidmage, og det gleder jeg meg så masse til! Jeg har fotografert denne kule mammaen før, både bryllup og til et bokprosjekt jeg nok må fortelle mer om i et annet innlegg. Jeg begynner å komme godt i orden nede i mitt koselige lille studio på Bærums verk nå. Jeg er så fornøyd med å ha funnet disse superkoselige lokalene, så idyllisk og med kort reisevei hjemmefra.

Jeg har fortsatt ledige tider for nyfødtfotografering ut over våren, men for å være sikker på at dere har plass i kalenderen min anbefales det å bestille fotograferingen så tidlig som mulig. Da legger jeg dere inn i kalenderen med termindato, og fotodag setter vi først etter at baby er født. Men da vet jeg at jeg må holde av tid til dere. ♥

 

Smil fra Ann Sissel ♥

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.