Konfirmantfotografering i Bærum

Konfirmantfotografering er noe av det morsomste jeg gjør. Det å få jobbe med alle disse flotte ungdommene er så utrolig takknemlig og vi har det veldig morro underveis i fotograferingen. Jeg anbefaler å ikke legge konfirmasjonsfotograferingen til selve konfirmasjonsdagen – den dagen skjer det oftest uansett nok, og det kan ende opp i bare stress, og stress gir ikke fine bilder. God tid, derimot – det gir fantastiske bilder.

Jeg møtte kristine og mammaen hennes på location, der vi tok noen koselige bunadsbilder først før vi hadde et par skift og fikk laget litt andre bilder enn de helt tradisjonelle konfirmantbildene. Jeg syns det er så kult når konfirmanten kan ha med et eller to skift ekstra, slik at vi får både bilder av pentøyet eller bunaden, men også bilder som viser konfirmanten slik han eller hun er – akkurat nå. For, fra nå av går utvikligen rasende fort, og plutselig er denne jenta en ung dame. Jeg syns det er viktig å dokumentere alle livets faser, også hvem man er når man er i konfirmasjonsalder – og ikke bare bunadsbilder.

Jeg har fantastiske fotomuligheter rett utenfor døren min ved studioet mitt på Bærums Verk, men kommer gjerne til der dere er også.

Er dere langt unna, og mange som ønsker at jeg skal fotografere for dere, kan jeg faktisk reise ganske langt. Jeg kan avsløre at turen går til Harstad i mai, og at jeg vil ha ledige fototider fredag 12/5 for de som ønsker det. Men, ikke vent for lenge med å bestille fotografering, for det er begrenset med plasser og tid.

Dersom du ønsker å bestille konfirmantfotografering hos meg, kan du lese litt mer om dette her: Konfirmasjonsfotografering

 

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.