Nyfødtfotografering av en liten gutt fra Oslo

Det er på tide å blåse liv i bloggen igjen. Det ble en «dramatisk» start på det nye året her på fatmonkeykontoret da hele hjemmesiden gikk ned for telling, og måtte bygges på nytt. Og, siden den måtte lages fra bunnen av, så forsvant de få blogginnleggene jeg hadde på den gamle siden, så vi starter rett og slett på ny frisk her. Det er jo alltid fint uansett.

Som du sikker har fått med deg, så er nyfødtfotografering noe av det jeg jobber mest med i mitt koselige lille studio på Bærums Verk. Jeg har kunder fra hele østlandet, fordi Bærum ligger kun ca en times kjøring unna de fleste steder, er lett å komme seg til studio for fotografering. Det er også lett å finne parkering når dere kommer, og den koster ikke noe heller. I studio kan foreldrene bare slappe av mens lille blir fotografert – jeg har opp til flere ganger foreldre som sovner på soffan hos meg jeg – og det er så koselig.

Denne skjønne lille gutten kom fra Oslo for å få laget sine aller første portretter. De søte strikkede rekvisittene du ser på bildene, de har jeg til utlån i studio. Selvsagt med forbehold om at ikke akkurat disse er til vask (det vaskes ofte hos nyfødtfotografen), men det er uansett ikke noe problem, for jeg har et godt utvalg til alle de små som er på fotografering hos meg.

Dersom du ønsker deg nyfødtfotografering av din lille mageboer bestiller du enkelt fotograferingen i god tid før termin. Da legges dere inn i kalenderen med termindato, og endelig fotodag settes opp etter at baby er født. Du kan lese litt mer om nyfødtfotografering her: Klikk her

 

Smil fra Ann Sissel  ♥

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.