Rebranding på G – Fotografen fornyer seg litt

Nytt år, nye muligheter ♥. For, nå er vi jo godt i gang med det nye året, og jeg fant endelig tid til å jobbe litt med ny logo og ny profil. Jeg har nemlig ikke «bare» hatt fri i vinterferieuka. Av og til må man bare ta to skritt tilbake for å kunne gå fem fremover.

Jeg har lenge ønsket meg en ny og litt annerledes logo, som var litt mer «meg». Så, jeg satte meg ned og tenkte litt over hva jeg selv ser i bildene mine, og det er fire ord som kommer frem som jeg fant ut at jeg ville spille litt videre på. Romantikk, Organisk, Humor & glede. Og, så elsker jeg jo utefoto, så jeg ville ha inn et element fra naturen, og da kom jeg frem til at disse søte konglene var fine. De representerer både naturen jeg elsker å bruke som kulisser når jeg fotograferer, og det organiske – som håndstrikkede rekvisitter til nyfødtfotograferingene for eksempel. De myke linjene i hovedfonten syns jeg representerer det romantiske jeg ofte fanger i f.eks. kjærestebilder eller brudebilder, men om man ser litt nøyere etter, har fonten preg av å være «håndlaget», som jeg syns er litt morsomt. Og, i mange av mine bilder er ikke alt helt som man ser det ved første øyekast – de har ofte detaljer som man må se litt ekstra etter for å få høye på, og det samme gjelder jo med fonten – man må se litt ekstra etter for å få med se de små kule detaljene.

Det ligger normalt mye (tanke)arbeid bak en god logo. Jeg er jo utdannet Grafisk Designer også, selv om jeg ikke praktiserer det veldig mye akkurat nå (annet enn til eget bruk og et par faste kunder som har fulgt meg i mange år), så jeg er jo litt heldig stillt sånn, men det er som å fotograferer eget barn – nesten umulig;).

Denne uken har jeg i grunn ganske mye på programmet, så det er spennende. Det er litt varierende utefoto-vær om dagen, men da jobber jeg normalt bare inne, og så utsetter vi bare de fotograferingene som skal være ute til det blir finfint fotovær igjen. Det er nesten sånn man må gjøre det når man bor og jobber i Norge.

Jeg begynner å komme fint i orden i Nystudio på Bærums Verk nå, og koser meg stort i de nye lokalene. Eller, nye er de slett ikke…Bygget jeg er i kalles «stortinget» og er bygget på slutten av 1800-tallet. Det var visst hovedsaklig brukt som arbeiderboliger, men jeg har også hørt at «de høye herrer» brukte akkurat dette huset når de skulle styre og bestemme hva som var best for lille Norge – sånn før Eidsvoll…Så, det er i grunn ganske kult å få være i et så staselig bygg syns jeg.

Hav syns du om den nye logoen forresten?

Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet, så blir jeg superhappy!

Smil fra Ann Sissel  ♥

Tags:
No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.