N Y F Ø D T B O O K I N G – 2017 | Nyfødtfotografering

Solen skinner og det nærmer seg sommer og ferietid. Sommeren er også den tiden det er størst trykk på nyfødtfotograferinger, og i fjor måtte jeg dessverre si nei til flere som ikke hadde bestillt sin nyfødtfotografering i god tid før fødsel, fordi det rett og slett var fullt i kalenderen her. Og, det vil jeg jo helst unngå så langt det går (jeg strekker meg langt for å ta inn nyfødte som kommer til meg, men er det helt fullt, ja, så er det jo det). Det finnes et bittelite tidsvindu for fotografering av nyfødte babyer. Helst innen de 10 første dagene – senest innen 14 dager etter fødsel. Etter det begynner de små å miste de karakteristiske nyfødttrekkene, og de er stort sett mer våkne og litt mindre formbar des «eldre» de blir. Alle disse elementene er viktige i en nyfødtfotografering, for vi ønsker jo de fantastiske sovenbildene, og enkelte positurer er rett og slett ikke mulig med en våken baby.

Derfor er det SVÆRT VIKTIG å bestille din nyfødtfotografering i god tid før termindatoen, sånn at jeg får holdt av tid til dere i kalenderen. Da er dere sikret at jeg har satt av tid til dere rundt termin, og at vi får laget disse fantastiske bildene av den lille hjerteskatten ♥.

Ofte fotografert sammen med nyfødt:

Søsken  familie ♥ kjæledyr  besteforeldre

Bestill din Nyfødtfotografering via bookingskjema her.

Smil fra Ann Sissel ♥

No Comments

Post A Comment